Mer än två år har gått sedan den första retsamma trailern från #Deus Ex 3 släpptes så när vi idag kan bjuda på närmare två minuter film, förvisso förrenderad, är popcornpoppet nära. Det är #Square Enix Tokyo-kontor som ligger bakom mellansekvenserna så detta är det första smakprovet vad folket bakom de ofta smärtsamt bra filmerna i Final Fantasy-serien kan åstadkomma.

I samband med filmen avslöjas också det officiella namnet. Deus Ex 3 är dött, länge leve #Deus Ex: Human Revolution! (Fast vi kommer nog fortsätta säga Deus Ex 3 ibland).

[video=4583]

Det är det som är så fint med tolkningar, alla kan vara lika rätt. ;) 15/03 Är det här ett skämt eller? Det är ju fan konsoller som bara har sisådär 2-3 knappar man spelar med... 15/03 Håller med till viss grad Grumble, men som Forcie säger, helt fel tråd.... 14/03 Grumbledock, en tråd som handlar om en spelserie som blivit utsatt för en av de värsta konsolifieringsslakterna genom tiderna kanske inte är rätt forum att uttrycka de åsikterna i. 14/03 Diggar den stenhårt! Blev mycket intresserad! :) 14/03 Haha, fanboy fail... Bara för att du inte kan hantera en så "avancerad" kontroll som konsolerna erbjuder, så betyder det inte att alla andra har problem. Kontrollerna på konsol är långt naturligare, och det är lättare att glida in i spelet och bli perso... 14/03 dude! även om dom BARA kommer göra mellansekvenserna så kommer det fortfarande bli japanskt drama i mitt Deus Ex.... F.ö. så tror jag att det kommer bli mer fördummat än 2an, det är åt det hållet spelen verkar röra sig, spring från A till B och håll käf... 13/03 Så länge det inte blir hyperlinjärt typ BattleField BC2 som är mer som en halvdålig b-film så är det ett givet köp. Cyperpunktemat är helt sjukt sällsynt dessutom, bara en sån grej gör det värt ett köp (ja man bör ju gilla den genren såklart). Det man... 13/03 Det kommer säkert bli sjukt ironiskt: fansen skrek i högan sky av vrede när Deus Ex 2 konsolifierades till det extrema. Eidos säger "visst, vi lyssnar på er", och nu kommer säkert trean vara ännu mer neddummad skit för otåliga fjortiskids. Fy helvete... 13/03 det luktar billigt konsol spel 13/03
Skicka en rättelse