#Gran Turismo 5 från #Polyphony Digital är hett eftertraktat av bilfetischister tillika Playstation 3-användare världen över. Borta på europeiska playstation-bloggen har en ny trailer dykt upp. Även om inget konkret ges kring släppdatum, så kan man tidigt bland kommentarerna utröna att det inom kort ska komma ett tillkännagivande om just detta.

Det är #SCEE som meddelar att vetgiriga inte kommer behöva vänta särskilt länge, och mer information kommer självfallet dyka upp på FZ när det massiva nätverk titulerat internet äntligen lagt labbarna på det.

[video=4595]

Ursäkta att jag lägger mig i här. Men jag blir så sjukt less på er självutnämnda experters uppfattning om vad man får kalla en simulator. GT och Forza är utan tvekan simulatorer. Därmed inte sagt att de är de mest realistiska spelen som finns. Men att... 16/03 Du får gärna förklara vad som är så jävla simulator med GT spelen? Sorry men i gämförelse med t.ex FIA GTR liren från SimBin etc kan man inte kalla något av GT spelen simulator. Det är lika mycket arkad som Forza spelen. Wakie pakie 16/03 Du gillar arkadracing, andra gillar simulatorer? Det är väl ganska tydligt att detta inte är ett spel riktat mot dig, tycker du inte? 15/03 Jag gråter knappast åt detta :) Har Battlefield och Heavy Rain att ta mig igenom och snart kommer ändå GoW 3. Vad jag nu hoppas på är att man kommer ha med Porsche 918 Spyder i GT5 och allt är förlåtet. 15/03 Nej det är sant... utvecklingstiden är inte så intressant egentligen... men ifall man sitter o spelar ett spel och sedan får veta utvecklingstiden så kanske man tänker: -Har det tagit så lång tid för att åstadkomma det här skräpet? Snart är det uppe i... 15/03 Antagligen Sony som muppar sig med 3D stöd. 15/03 Är rätt många som tror det kommer bli en besvikelse om du inte märk det. Men jag är iaf inte en av dem. För oss konsumenter är det ju rätt ointressant hur lång tid ett spel har utvecklats, det enda som egentligen spelar någon roll för oss är hur spelet... 15/03 Sant, förutom att dom även skrev om den nya trailern. Det i sig är värt en artikel tycker jag. Läs ovan. Jag äger inga PD aktier alls men ett fan är jag av allt vad PC och konsolracing heter. PD har förjäkla dålig stil när det kommer till att ge någon... 15/03 Du sa just emot dig själv om att allt vi har fått sett är renderat. De finns Prologue, de fanns ett demo (bortplockat). Allt material som släpps nu för tiden är in-engine eller replay-filmer och inte förrenderat i nån dator. Jag njöt mer av GT5: Prologu... 15/03 FZ....detta är ju riktigt jävla illa. Tänk efter innan ni publicerar en sån här artikel. Detta är egentligen en artikel med en nyhet som handlar om en KOMMANDE nyhet. Dvs. totalt innehållsfattig. Ett sätt för PD att återigen försöka blidka aktieägare,... 15/03
Skicka en rättelse