Fysikpusselspelet #World of Goo fyller denna vecka ett år och #utvecklaren firar rejält genom att låta folk själva välja hur mycket de vill köpa spelet för. Veckan ut kan du alltså lägga vantarna på den svårt hyllade charmören till den kostnad du tycker den är värd. Erbjudandet gäller Windows-, Mac- och Linux-versionerna av spelet (det finns även till Wii via WiiWare, fast till ordinarie pris. En Iphone-version är under utveckling) och om vi förstått rätt den version som säljs via Paypal. Instruktioner om hur du går tillväga finns på spelets hemsida.

World of Goo går ut på att flytta kletiga bollar, så kallad goo, från en punkt till en annan. Goo-bollar fogas samman och skapar strukturer som gör att övriga goo-bollar når destinationen, men man måste hela tiden ta hänsyn till fysiken. Spelet har vunnit en rad utmärkelser. Filmen nedan visar ett typiskt scenario.

[video=3405]

$20 betalade jag nu. :-) 15/10 Trevligt erbjudande. Blev ett köp. $5 tyckte jag verkade rimligt för ett spel jag inte alls tänkt köpa egentligen. 15/10 Det är inte så viktigt att komma tillbaka till sidan, bara du skrivit in rätt mejl till Paypal borde du få en länk där rätt snart. Sidan du länkas tillbaka till efter donationen säger i princip bara det. 15/10 Ja, jag skulle egentligen inte köpa detta spel och lär inte spela det speciellt mycket. Men eftersom jag gillar deras initiativ så donerade jag några dollar. (Sedan får vi se om jag orkar ladda hem och spela det haha) Edit: Jag hade fel. Normalt brukar... 15/10 I fildelningsdebatterna ser man ofta argumentet "Vi skulle gärna betala, bara priserna var vettiga!". När man läser här undrar man vad folk har för uppfattning om sakers värde egentligen. 1kr? 10kr? Varför ens göra sig besväret att betala? Nog är ett... 15/10 I och med att det inte gick igenom med 0$ så får det väl bli 0,1$. :P 15/10 sitrusfruxxon: Har du testat att ladda ner det på nytt? Låter som att installationsfilen blivit korrupt. 15/10 4$ Skyller på att jag är fattig student :D Tror faktiskt att de har fått in rätt mycket cash på det här eftersom flera som inte skulle ha köpt spelet i annat fall, gör det nu :D 15/10 Iaf, fick hem filen. Men när man försöker öppna upp den får jag och flera av mina vänner upp ett NSIS error. Någon som får samma fel och har en aning om hur man korrigerar det? =) 14/10 Gav $15, som ett XBLA-spel. Men när Paypal skulle vidarebefodra mig till 2dboy-hemsidan kraschade den. "Sidan kan inte hittas" och att uppdatera funkar inte. Lite surt, även om jag själv fick välja hur mycket pengar dom skulle blåsa mig på :P Nåväl, bet... 14/10
Skicka en rättelse