G4 skriver att en uppföljare till Playstation 3-exklusiva #Infamous troligen är på väg, efter att röstskådespelaren David Sullivan twittrat meddelandet "Första voiceover/motion capture-auditionen idag för ett tv-spel. Re-casting av Cole i uppföljaren till Infamous."

Meddelandet har därefter tagits bort från skådespelarens twitter-kanal och bland annat ersatts med texten "Inte helt säker [på om det kommer en uppföljare]. Skulle vara riktigt coolt om det gjorde det och jag var den del av det". #Sony har inte gått ut och kommenterat händelsen officiellt.

Vad tror ni FZ-läsare om uppgifterna?

Förhoppningsvis är det sant, ettan var mycket underhållande 15/10 Älskade ettan så kommer garanterat skaffa nästa. 15/10 Vad är det för fel med att förvänta sig att någon har tagit en skärmdump på det? Jag kan ju också säga att företag X håller på med en uppföljare till spelet Y eftersom jag såg att personen Z skrev det på sin Twitter. Har absolut ingenting att göra med... 15/10 Klagar inte direkt på en uppföljare, tycker ettan är ett av det bästa spelen till PS3:an. Men skulle hellre se de göra ett nytt spel ist. De har visat att de kan göra bra spel så ett helt nytt fräscht spel skulle varit mera nice. Det enda jag tycker inf... 15/10 Klart att det blir en uppföljare på inFamous, Sucker Punch vore ju dumma annars. Och det kändes ju verkligen som att slutet på spelet inbjöd till en fortsättning. 15/10 rofl, nsubben faila ju sönder. Ska skaffa Infamous när jag skaffar en PS3 snart 8-) <3 PlayStaion FU Microsoft 8-) 14/10 Jo låt oss misstro all nyhetsbevakning av nyhetsbevakning och likställa det med anonyma communities. (Alternativt så växer vi upp) Har ingen PS3:a idag, så för mig är denna nyhet ganska sval då jag inte provat ettan. Förstår dock inte hypen då de verkar... 14/10 Hahhaa! Fan vad klantigt! Hur fan kan man göra något sånt! Men jag måste säga att jag är lite besviken på inFAMOUS, det var roligt att spela igenom en gång men sen orkar jag bara inte spela det mera. Jag spelade som ond först. Det är liksom lite dålig... 14/10 Aha världens sämsta spel. Sålde det omgående. Löjligt överhypat. Alla missions var bara samma samma sak om och om igen. Lite variation, få fiender, lite allting. Sämre spel får man leta efter. 14/10 Pic or it didn't happen... 14/10
Skicka en rättelse