I en Famitsu-intervju (översatt av 1up) säger #Polyphony Digital-chefen Kazunori Yamauchi att det enda som hindrar #Gran Turismo 5-släppet nu är hans egen perfektionism. Det mesta i spelet är klart påstår han, och enda anledningen till att de fortsätter hålla på det (troligt släppdatum i vår) är för att putsa till allt så gott det bara går, och få möjligheten att inge spelarna känslan "att de bara orkade gå så långt" och överträffa alla racingfans förväntningar.

Yamauchi vill att minsta lilla detalj ska vara finslipad - och det är också därför han lämnar spelrummet fritt för värsta rivalen #Forza Motorsport 3 under julruschen. I vår nästa år, närmare bestämt i mars, tror vi att Gran Turismo 5 äntligen är redo att hamna i butikshyllorna.

Bara de inte putsar för länge, minns det från träslöjden. Om man putsar nog länge finsn det inget kvar, hur som helst blir slutprodukten långt mycket mindre än den först var tänkt :P Dock vore det kul om Gt5 äntligen kunde bjuda serien på bra bilfysik... 16/10 ger mig in i pajkastningern med en fråga: OM du hade kraschat i din bil, hade skador uppstått då? Om man kör perfekt i en simulator så uppstår nog inte heller några skador. Edit: Sen tvivlar jag på att det finns en bana i forza/gt som heter "Konsum tur... 15/10 Jaså? Så du menar att man måste ha med skadesimulering för att det ska vara en körsimulator? Senast jag var ute och körde bil (sisådär 10 minuter sedan) så var det så vitt jag vet inga skador som uppstod. Du menar alltså att jag egentligen inte kört bil... 15/10 Körglädje är när bilen åker dit du styr. 15/10 Alla snackar om körglädje.. Vad ÄR det egentligen..? En clown som dragit i sig en överdos med speed och asgarvar när han kör omkring i sin prickiga Fiat 600 med ovala hjul..? :) Give me a hint..! 15/10 En riktig DRIVING simulator måste ju ha skador också, annars är det ju inte simulator...... Menar inte att Forza har 100%, men man KAN köra sönder bilen eller att den blir okörbar om man krashar rakt in i en mur tex. det är ju i alla fall bättre än inge... 15/10 Längtar tills det kommer :) 15/10 Finputsning? Hoppas dom menar på alla de välsynliga "polgon-pyramiderna". T.ex Tummarna (anno ~2004). 15/10 "The real DRIVING simulator" - inte crashing... GT har aldrig tidigare simulerat skador så det är väl ganska givet att de inte är kända för det? Men du tror väl för övrigt att skadorna i Forza är simulerad till perfektion också... 15/10 Haha jo det lär nog bli nåt sånt jag menar GT är inte direkt kända för sin simulering av skador, själv tycker jag att dem inte ens bör kalla sig simulator. 15/10
Skicka en rättelse