Det japanska Xbox 360-rollspelet #Tales of Vesperia tog visserligen lång tid på sig att komma hit, men när det väl gjorde det så gjorde spelet många rollspelsfans glada. Nu verkar det som att en uppföljare till spelet kan vara på väg enligt sajten Andriasang.

Andriasang skriver att när animerade prequel-filmen Tales of Vesperia: The First Strike hade premiär i Japan så tillfrågades några i teamet bakom spelet om en eventuell uppföljare är på väg. Detta är vad #Namco Bandai-anställde Makoto Yoshizumi svarade på frågan.

Det verkar som att det, inom företaget, finns ett sug efter att göra en del två. Så vi funderar på det.

Även en uppföljare till Vesperia-filmen kan bli verklighet, enligt Yoshizumi. Har du spelat Tales of Vesperia och är det isåfall något du kan rekommendera till andra rollspelsfans med Xbox 360 i sin ägo?

Nja, det är inte det senaste om man kolla listorna, då är det To Heart och Graces till DS och Wii. 20/10 Låter som du blandar ihop spelet med typ Golden Sun :P Du letar inte efter summons alls, och det har du inte enns gjort i Tales of the abyss eller Vesperia som rä de senaste. 20/10 Jag har börjat tröttna på tales spelen helt ärligt, de är för lika varandra. Rädda världen genom att hitta summons, vi börjar med Ifrit Sylph och Shiva etc. Tycker Phantasia vad bäst, sen Eternia sen symphonia. Vesperia orkade jag aldrig med ;/. 19/10 haha ja, ett rum med en pirathatt fanns med i 360 versionen, namco sa att den inte betydde något, så i PS3 versionen så var det en helt ny karaktär där, loli-piraten. Eternal Sonata blev också beta-testat på 360 och sedan komplett version på PS3. Men... 18/10 Med tanken på att PS3 versionen har yttligare spelbara karaktärer, fler dungeons, mer djupare story, dubbelt så många fler skitcher o.s..v nästan mer än 50% mer innehåll än Xbox 360 versionen. Värst av allt är dock att mycket av den content. t.ex. den... 18/10 vad är det dem har gjort då? ska nog köpa ett 360 snart och tales of serien har jag alltid gillat :) 18/10 Väntar hellre in PS3 versionen :P Så mycket mer content än i 360 versionen av någon anledning >_> 18/10 Tja totalt tappat intresse för dem, tack vare vad de gjorde och gick till väga för oss Fans av Xbox 360 versionen. Mycket irriterande. Själv klarade jag spelet för över 1 år sedan nu men :P sak samma. 18/10 YEES FYFAN VA GÖTT, jag som klarade spelet för 50 min sen :D:D så jävla gött spel, bästa jag spelat på länge ! 18/10
Skicka en rättelse