#Call of Duty: Modern Warfare 2 släpps den 10 november till samtliga plattformar. Det är innebörden i ett Twitter-inlägg från #utvecklarna som sopar undan [n=34878 tidigare farhågor] om att pc-versionen skulle försenas två veckor.

Glada besked för många, visar tipsskörden i redaktionens inkorg. Men det har kommit fler uppgifter om spelet och samma inkorg skvallrar om att dessa inte är lika positiva. Det kommer inte släppas dedikerade servrar för pc-versionen och serverlistor kommer inte finnas tillgängliga. Det berättar Ininity Wards Robert Bowling i en lång intervju med BashandSlash.com. Multiplayerkomponenten bygger istället på det egenutvecklade IW.net och istället för klanmatcher står privata matcher och matchmaking till buds. Antifuskverktyget Punkbuster slopas till förmån för Steam-lösningen VAC.

Tack till Drapan, ohem för detta #nyhetstips!
Nog fattar vi att dom skiter i oss. Så nu tänker vi skita i dom. Jag tror för egen del inte att vi rånar oss från årets spelupplevelse, eftersom jag är totalt likgiltig till SP och tror att MP kommer vara helt undermåligt. Men tiden visar ju om du har... 01/11 Asså ni fattar inte, dom skiter fullständigt i er. PC är en sån liten del av deras vinnst. Dom kommer tjäna igen det dom förlorar på den .1% som boykottar genom PC DLC, och mycker mer därtill. Ha så kul när ni rånar er själva från årets spelupplevelse.... 31/10 Vilket spel pratar vi om? :P 30/10 jag hoppas verkligen att det blir någon effekt av allt rantade så att man slipper se det på topplistan för pc spel sen..,men jag är tveksam Hitler är inte heller glad, ifall någon inte tröttnat på dessa remakes än: (jag har det inte, och har inte läst... 27/10 Så fruktansvärt sjukt jävla dåligt. Kommer inte ens bry mig om information om det här spelet mer. 26/10 Funderade länge på om man skulle bojkotta spelet...bestämt mig nu... Inget köp och en kråka på "skit ner er" listan. Lite synd, längtade ju efter spelet...men va fan, vill man ha något så får man f-n stå på sig lite! 26/10 Haha, fick mig ett gott skratt. Så du menar att FPS-spel på PC dör ut? Du har då inte alla fåren i hagen. Får jag fråga, har du någonsin spelat FPS på PC? Det låter inte som du gjort det någorlunda seriöst i alla fall. Läs om ditt eget inlägg några gång... 26/10 "Det du sa om att tänk om dom tar bort MP helt för konsoll, det va nog ett av de mest korkade argument jag hört." det är ju för fan det dom har gjort till PC -.- + att jag antar att du inte läste resten av vad jag skrev... och jepp, jag och 150 000 andr... 26/10 Är det bara PC-versionen som inte har dedikerade servrar till modern warfare 2 eller gäller det också för PS3 och 360? 26/10 Det är inga dedikerade servrar ALLS. 26/10
Skicka en rättelse