Från #Blizzard kommer ett storväxt botemedel mot eventuell måndagstristess - nästan 20 minuters filmmaterial från #Starcraft II. Vi har lagt vantarna på en fjärde så kallad "Battle report", filmade och kommenterade genomgångar av spelet som kommer få en och annan strategibesatt individ (plus hela Sydkorea) att stanna upp när det släpps nästa år.

I denna stridsrapport vankas sammandrabbningar i multiplayer. Protoss möter terran på en nyversion av originalkartan "Lost Temple". Alltsammans är kommenterat, vilket ger det hela en air av sportevenemang. Sportdryck och usla hegerforsare får du stå för själv.

[video=3926]
Starcraft II tillkännagavs i Sydkorea (var annars?) i maj 2007, efter flera års spekulationer. Något konkret releasedatum har ännu inte satts, det senaste budet är att det lanseras under nästa års andra kvartal.

Mycket riktigt, Red Alert hade två skilda lag och allt det där och även Total Annihilation kom med mycket nytt till genren. Anledningen som jag tror är att Starcraft är mer berömt för är balanseringen av spelet och att det kom ut i rätt tid. När RA och... 25/10 I dagens Sverige, hur ofta finns inte möjlighet till internet på ett lan? Tanken med att lana är ju inte att man bara ska ha lokalt nätverk, grejen är ju att det är skoj att sitta tillsammans och spela. Bland alla som är med brukar det alltid finnas någ... 21/10 Ni som tror att det släpps snart kan sluta hoppas, det ska betatestas i minst 6 månader först. Min gissning är runt sommaren '10. 21/10 börjar redan känna mig mättad och uttråkad av detta, ett halvår innan det släpps... 21/10 Point. Även om jag då må tycka att c&c RA hade två skilda lag, så är väll 3 mer helt enkelt, och skillnaderna större. Många andra RTS kom runt den tiden som också gjorde några ändringar/förbättringar på vissa del koncept av det stora RTS konceptet. Till... 20/10 Mysig Battlereport :) Tråkigt att de inte kommer att gå att köras över LAN, det är sjukt tråkigt och dåligt av blizzard =/ 20/10 Sjukt taggad man blir på att få spela !!!! 20/10 Du har tydligen itne spelat SC1 heller, det här var några utav världens bästa spleare dom har macro och micro på proffs nivå, förstår att du itne hänger med i deras tempo. 20/10 Precis, jag kan inte komma på något spel före SC där raserna skillde sig så pass mycket och spelmekaniken ändå fungerade. Inte ens i Blizzards egna spel (Warcraft I,II) var väl skillnaden så stor (fast nu är det väl iofs sisådär 15 år sedan jag spelade... 20/10 I beg to differ. SC var ett av de första spelen, vad jag minns i alla fall, som erbjöd tre unika raser att spela, men som fortfarande var väldigt balanserade. 20/10
Skicka en rättelse