Sajten Destructoid skriver att officiella Playstation-magasinet meddelat sina läsare att hålla ögonen öppna efter #Killzone 3, Resistance 3 och ett nytt Call of Duty-spel under nästa år.

Påståendet kommer i en artikel vid namn "The Secret Games of 2010", och #Sony har hittills valt att varken bekräfta eller dementera ryktet. Att ett nytt Call of Duty är på väg kommer kanske inte som någon chock för de som följer serien, men att uppföljare också kan vara på väg till två andra av Playstation 3:s vassaste action-serier är desto mer uppseendeväckande.

Killzone 2 begåvades med nästintill full pott tidigt i februari i år. #Resistance 2 fick samma betyg ett par månader tidigare. Tror du att ryktet stämmer?

Efter slutet på Killzone 2 så måste det komma en 3;a samma med resistance 2;) Längtar redan på 3;na:D 25/10 Efterbliven styrning? = Fysik Motor som gör att Vapnet känns tungt kanske? 22/10 Jag gillade KZ2 skarpt när det begav sig. Tyvärr kände jag ingen efterkänsla av spelet, eller vad man nu ska kalla det. Efter att jag klarat av det var det helt enkelt bara ett spel i mängden. Jag kan inte heller riktigt sätta fingret på varför det blev... 22/10 Känns som att jag är den enda som inte tyckte att styrningen i KZ2 var dålig. Alltid hatat fps på konsoll men killzone2 var en riktigt trevlig upplevelse, kanske inte världens mest engagerade story, men vet inte om det behövs i ett så actionfyllt spel.... 21/10 KZ3 (love) Styrningen fungerade bra, man vara bara tvungen att sätta sig in i det. 21/10 Res2 var riktigt kul speciellt coop läget så jag hoppas dom lägger ännu mer coop banor i trean sen så vill jag gärna se hur handlingen fortsätter efter sluten i 2an som var en cliffhanger 21/10 Vad jag vet så bojkottar Gamestop den gamepadden, vad det nu gör för nytta med ett ställe. 21/10 Jag vet om den och räknar den som ett fusk, såvida inte spelutvecklaren godkänt den för deras spel. Det ger ju en rejäl överhand mot gamepad-spelarna. 21/10 *Ahem!* Kolla in FragFX (http://www.crunchgear.com/2009/04/20/review-splitfish-fragfx-v2-controller). Jag har inte testat den själv ännu, men hade tänkt köpa en. Det bästa av två världar, kanske? Det enda som stör mig är att kontrollerna inte är trådlös... 21/10 2010 blir nog ett bra år =) 21/10
Skicka en rättelse