För precis en vecka sedan kunde vi rapportera att #2D Boy beslutat sig för ett något udda reklamtrick för titeln #World of Goo - betala vad Du tycker spelet är värt! Hela 57 000 tyckte att reklamkampanjen (som firade spelets ettårsdag) var värd att haka på och nu avslöjar den lilla indiestudion att man ser experimentet som en "stor succé".

Ovan (klicka för större bild) kan ni också se en graf som 2D Boy själva gjort, som visar mer i detalj vilka pengar folk tyckte spelet var värt. Trots att de allra flesta betalade relativt lite för titeln uppskattar sajten Rock, Paper Shotgun att utvecklarna trots allt tjänat uppemot 100 000 amerikanska dollar på födelsedagskalaset. Vilket trots allt inte är fy skam.

Var du en av de 57 000 köparna och vad betalade du isåfall för äventyret?

du kanske inte ska argumentera på forum om du tror på gud 28/10 du är störd. eran logik är sjuk 28/10 lol, dom köpte det lagligt. Vart är det fel igen? 28/10 hmm gissar att det inte finns en enda pirat på¨hela FZ ;D 23/10 Hur mycket måste man då betala för att inte räknas som en bortskämd skitunge? Har du förresten tänkt på att det kanske handlar om folk som inte hade köpt spelet om det kostat mer men när de fick chansen att själva välja pris så slog de till? Kanske uppt... 22/10 Människor som utövar konsumentkraft. Bojkottar dåliga saker, stödjer goda. Det finns faktist även människor som skänker bort pengar. (Oj oj oj!) Till t.ex. välgörenhet. 21/10 Anledningen till att 0.01 känns idiotiskt är för att det är mer en förolämpning än en komplimang. Ibland blir jag bitter över att PC-spelen dör ut men när jag ser sånt här förstår jag varför. Står fortfarande vid att ni som betalade så lite måste vara... 21/10 Vem fan är dum nog att betala $10 när man kan få det för $0,01? Nu tyckte jag inte att spelet var värt någotning, så jag hoppade över att köpa det. Skulle jag betala så hade dock $0,01 varit givet. 21/10 Jag tror inte man behöver vara hjärnkirurg för att fatta att alla transaktioner kostar nått och betala under 1dollar är ju pinsamt men men det var ju ganska många som gav mer så det är ju bra. 21/10 Om man tycker detta är värt $0.01, undrar då vad man värderar sitt favoritspel? Hundra gånger bättre, säg $1? 21/10
Skicka en rättelse