Den danska våldsodyssén #Kane & Lynch: Dead Men är på väg till vita duken. Filminspelningen väntas dra igång i mars och enligt producenten Adrian Askarieh görs rollen som Kane av en viss Bruce Willis, uppger Game Daily.

Redan förra sommaren ryktades det att Die Hard-hjälten skulle göra en av rollerna i filmen. Vem som spelar medboven Lynch är ännu inte klart, casting pågår för närvarande. Filmen regisseras av britten Simon Crane.

Kane & Lynch är utvecklat av #IO Interactive (mest kända för [ Hitman-serien]) och det släpptes senhösten 2007. Mottagandet var blandat; återstår att se om filmen gör bättre ifrån sig.

Lite för gammal för den rollen idag också, antar jag? 24/10 Skulle helst av allt vilja se Christopher Walken i rollen som Lynch, han är så bruuuutal. :D Dock tror jag inte att han är klippt och skuren för det, men man kan ju alltid hoppas. :) 23/10 Skoj att folk uppskattar Bean! Men tror du, seriöst, att VÄRLDEN skulle klara av en så EPIC film (som det kommer bli om de castar Bean)? ^^ Seriöst, nu hoppas jag också på Sean Bean... Jag har inte spelat spelet, men är ganska så säker på att den kommer... 22/10 HAHAHA Kjelle vore underbar xD Speciellt om han går och sätter folk på plats :D http://www.youtube.com/watch?v=DF4cSWcfPwU ....fast mer Lynch våldsamt såklart^^ 22/10 Kjell Bergkvist är som klippt och skuren för Lynch!!! :-) Kane & Lynch är faktiskt ett av mina favoritspel, alla kategorier! Helt underbart, med den bästa storyn jag stött på i ett spel! 21/10 MALCOVIC!!!!!!! 21/10 http://www.imdb.com/character/ch0003887/ Skulle passa bra som Lynch! http://1.bp.blogspot.com/_PTDMlywbEF0/R7IMUOWA0zI/AAAAAAAAAAU/YD1hgDproSE/s400/kmovie_image_2.jpg 21/10 Kane & Lynch känns som gjort för film, inte som spel....Undrar vem som får spela Lynch....Steve Buscemi är ju jävligt bra på att spela psykopat, men känns inte så aggressiv som Lynch är. Återstår att se :D 21/10 Har inte spelat spelet så kan inte uttala mig om huruvida bra storyn är men tycker att det är intressant när det görs film utav spel. :D 21/10 Nice, spelet passar att bli film, mycket bra spel lyssna inte på Gayspot gör man det är man sinnessvag, vad gör dom till bättre recensenter med bra smak än Peppe CS nörd. 21/10
Skicka en rättelse