När Eurogamer intervjuade Sion Lenton, verställande producent under utvecklingen av #Operation Flashpoint: Dragon Rising, kom det fram att de planerar att utöka spelet med ett antal nedladdningsbara paket, där det första ska släppas inom två till fyra veckor efter premiären. De kommer aldrig in på vad de kommer att innehålla, det beror på spelarna säger Lenton, men nya uppdrag och utrustning är ingen omöjlighet.

Vidare i intervjun får en gammal infanterist komma till tals gällande realismen i spelet, något som debatterats flitigt, inte minst i kommentarerna till vår recension av spelet. Hans syn på spelet, både ris och ros, är intressant läsning för de flesta som någon gång spelat ett krigsspel.

Där kom det, nu börjar mjölkningen, men tur jag inte köpte det innan jag läst vad folk tyckt om det, konsolskadad gods. 23/10 Vill inte vara en av dem som klagar, men vad säger man om undermåligheten? Mario Bros. känns roligare att spela än OF-DR... 23/10 Headbob i spel har funnits i alla tider. OK, gillar man det så är det bra. Men om man blir åksjuk av det så är det ingen höjdare när det inte finns någon inställning att reducera eller stänga av det. :( 23/10 bästa är om Codelosers fomaterar om hela spelet och börjar om från början. Inga patchar i världen kommer rädda detta spel. 23/10 förstår inte vad ni gnäller om,, spelet är ju ASFETT som Stunt Car Racing. Bilar som flyger över hustak efter att ha kört på ett gruskorn is the shit!! WOOHOOO!!!! *crasy shitgame is the shit* 22/10 Konsolskadat spel. Sen förstår jag inte var alla prylar tog vägen man såg i trailern som "Little bird" exempelvis". Konstig ballistik, Extremt tåliga motståndare, kasst MP och åter en gång, konsolskadat, jävligt kort kampanj, även om man kör på hardcore... 22/10 Så tycker inte jag Neatherblade :> 22/10 Mycket gnäll det var då, det tar väl ett tag att fixa en patch som tar hand om problemen. Bättre med en stor patch än flera små. 22/10 Klåpare, är vad Codemasters är. Dem har lyckats med flera moment i spelet, men dem har fan inte lyckats med MP delen. 22/10 Alltså, dom har inte släppt sin första branschobligatoriska panikpatch (hotfix) ännu... och de är redan inne på DLC's. Codemasters och Lidl i samma påse. Det här är inte buggar, det är medveten design baserad på deras oerfarenhet eller brist av tid. Ing... 22/10
Skicka en rättelse