Sugen att testa #League of Legends en vecka innan den skarpa versionen släpps? Ramla då över till den europeiska betasidan, som ger möjlighet att testa det kombinerade RTS- och RPG-liret i förtid. Om vi förstått rätt är betan öppen för alla, vilket i så fall minskar eventuella sysslolöshetsbekymmer inför helgen.

League of Legends är en variant av den populära #Warcraft III-modden DotA. Spelet släpps den 30 oktober och kommer inte kosta något att spela. Betakontot ska enligt uppgift gå att fortsätta med efter premiären.

Jag har testat båda och måste säga att HoN är bättre. Visst LoL har ett nytt koncept nya heroes medan HoN är en Dota kopia, Men obalansen i LoL drar ner spelet myckeeeeeeet. Ända dåliga med HoN är att vid vissa tillfällen är alla servrar fulla elr har... 01/11 blir sugen avrje gång jag läser om det sen när manj kollar lite videos, då tänker man nej aldrig i helvete att jag spelar det där, fyfan vilken äcklig motor, helt sjukt. 25/10 Blir kanske till att testa... Kanske. 24/10 Håller med. Hon är bättre i dagsläget. Men om LoL kan slipa bort sina brister så kan det säkert bli bra. "Söka match"-systemet suger nåt oerhört. Tar lång tid, sen vet man inte vad man har för respons till servern förrän man redan är inne, och då kan... 24/10 Varför riskera att förstöra ett fantastiskt spel? HoN har tagit allt som är bra ifrån dota och kopierat rakt av.. Sen har dom tagit bristerna som dota hade och förbättrat spelet till perfektion. Finns ingenting att klaga på.. 24/10 HoN har ju bara tagit alla hjältar som finns i DotA, gett dom en facelift, byggt om några fast behållt liknande abilities.. HoN är en dålig kopia på DotA medans LoL försöker med nytt För övrigt kan du läsa om alla hjältar på deras hemsida precis som i... 24/10 imo så e HoN roligare då LoL är extremt söligt, det går så segt allting. Tycker inte itemsen är lika intressanta och HoN har faktiskt sina egna hjältar med och det kommer nya hela tiden. 24/10 LoL är väldigt likt hon/dota också men de är oftast laggigare servrar, lvling systemest gillade jag väldit mycket, kunde customiza och allt xD. men ändå tog jag bort spelet efter att ha testat det, jadu, vart lvl 6-7 i det iaf. så gillar man att customi... 24/10 Ah ok. Har nu spelat LoL några rundor och jag måste säga att det känns konstigt. Är så van med HoN. Man hinner knappt välja champions/spells innan matchen börjar. Och som en nybörjare har jag ingen aning vilken champion jag vill spela >_< Äsch, får spel... 24/10 Enligt vad jag hört ska det finnas två "versioner". En fri nedladdningsbar version där du har 20 hjältar att spela som. Sen finns den version du köper, som kommer ha fler hjältar och annat stuff. 24/10
Skicka en rättelse