Den 12 november släpper #Square Enix The Ultimate Collection of #Final Fantasy XI - ett superpaket beståendes av expansionerna Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Agt Urghan och Wings of the Goddess. Även mindre tillägg som A Crystalline Prophecy - Ode of Life Bestowing, A Moogle Kupo d'Etat - Evil in Small Doses och A Shantotto Ascension - The Legend Torn, Her Empire Born kommer att vara inkluderade.

Enda sättet att komma över denna samling är via spelets officiella webbsajt. Det är ännu oklart vad den ultimata samlingen kommer att kosta. Spelar du fortfarande Final Fantasy XI och vad tycker du isåfall om Final Fantasy-seriens första intåg i onlinerollspelsvärlden?

Nästa år kommer #Final Fantasy XIV - också det ett onlinerollspel. Kanske är detta därmed sista pushen för den sju år gamla trotjänaren innan den nya slutgiltiga fantasin tar över.

Kossor mjölkas också. Vem bry sig egentligen? 26/10 guitar hero är mjölkat rock band är mjölkat starwars (åtminstonde den nya tecknade dyngan) mario ÄR mjölkat men final fantasy är inte det de som säger att det här är mjölkning har antagligen aldrig spelat de här spelen inget spel är det andra likt då... 26/10 Nej det har faktiskt ingenting med det att göra. Det handlar om att skaparen till serien, Hironobu Sakaguchi, hade tappat hoppet om spel industrin och bestämde sig för att göra ett sista spel innan han slutade. Otur för honom att spelet blev en mega hit... 26/10 ingen som har funderat på att titeln säger en del om spelet? Final Fantasy, sista fantasin, jaaa, ere så himla konstigt då att spelen handlar om att rädda världen? Anledningen till att det har gjorts spel baserade på de tidigare FF spelen är för att fan... 25/10 Ok då, om vi tar det på detta sättet då. Det jag menar med att FF inte är mjölkat är att FF har hållit sig till sina egna spel i princip hela tiden. De har några spinoffs som Kingdom hearts och det nya fighting spelet som kom i år. Mario tex som är supe... 25/10 Det handlar mer om att ni använder termen "mjölka". Att återanvända element från spel är idag mer regel än undantag, då det redan finns så rysligt många spel att det är nästan omöjligt att göra allt helt unikt. Men man "mjölkar" inte en serie när man... 25/10 Jag har inte spelat igenom ens första FF7 skivan, jag har dock spelat igenom 1:an, 2:an, 10:an, kört 3:an delvis och har försökt mig på 12:an två gånger (tröttna båda gångerna efter man kommit till nått tempel bland snöiga berg). Nu ve jag ärligt talat... 25/10 Nej det är knappast att möjlka, FF är bara ett namn. 95% av spelen har ingenting med varandra att göra. Lite skillnad på serier som de verkligen mjölkar så som Mario och Star Wars. Vänta, Magier, Summons, karaktär och vapen design? WOW du förklarade jus... 25/10 Jag la väll just fram 2 grunder? Jag kommenterad en annan kommentar som jag endast motsatte mig själv. Jag har ingen som helst plan om att diskutera det, om det inte är tillräckligt för dig så är det ditt problem. Har lirat CC ca 3 dagar (ingame) med... 24/10 Kan hålla med om att serien känns mjälkad. Visserligen ändras plats och personer, men spelen är ruskigt lika i övrigt, både karaktärer, story, spelupplägg etc. Om det ihnte vore för grafiken vore det ruskigt svårt att skilja dem åt. Sen ligger grunden... 24/10
Skicka en rättelse