I september blev det möjligt att för en kostnad [n=34456 byta sida] i #World of Warcraft och nu går det även att byta ras, om du hostar upp 20 euro. Du kan bara byta till en ras som är kompatibel med din klass och det går inte att byta sida på samma gång.

Din karaktär är dessutom låst medan bytet pågår, vilket i normala fall ska ta under en timme men vi gissar att inledningsvis kommer att bli lite tryck på tjänsten så det är ingen garanti från #Blizzards sida. Skulle du ångra dig måste du vänta i tre dagar, du kan inte byta ras oftare än så.

Jag måste också hålla med Lusen att spelet tappar lite av sin spelkänsla om man håller på att byta ras/sida. Det var bättre förr i tiden när man valde ras/klass och fick spela som det tills man kom till maxlevel 02/11 Jag håller med. Från början var det att man skapade sin gubbe och gick in i värden och levde där som ett normalt liv men ändå inte. 02/11 Dom förstör ju WOW när man kan byta ras och kön. Spelet ( enligt mig ) handla om att när man har gjort sin gubbe, då får man köra med honom. Det förstör helt enkelt känslan i spelet. 02/11 Att byta sida är ju frivilligt så ingen behöver ju betala om dom inte vill byta sida. Jag tror inte att Blizzard kommer att öka kostnaden per månad 01/11 Blizzard behöver nog en extra slant för att reparera att som blev förstört under blizzcon :) 30/10 Va? Byta sida utan att byta ras? Hur fan går det till? Och har Blizzard inte fattat det är med ROLEPLAYING GAME eller har någon jävel byggt en maskin i spelet som de kan byta ras eller vadå? 30/10 Detta är bara roligt ju. Tror ni på allvar att Blizzard tar 200kr för att få folk att inte byta i onödan, för det hade de räckt med 50kr. För att begränsa byte av respektive grej kan de ha tidsgränser mm. Ni som föresten tror att blizzard har folk som... 29/10 och vem säger att man måste byta ras? :p 29/10 Spelet suger dase varför en bry sig om att skriva om en sådan här sak över huvud taget. ?!?!?! 29/10 sen när blev 200 mkt pengar? :/ men som sagt man behöver itne använda tjänsterna om mn inte vill så inget o klaga på! 29/10
Skicka en rättelse