Äger du ett Playstation 2? Du är inte ensam, enligt färsk statistik från #Sony har över 140 miljoner enheter sålts världen över sedan lanseringen för ganska precis nio år sedan. Därmed är det den mest sålda konsolen någonsin, bara i USA har det sålts 44 miljoner stycken och i maj i år var motsvarande siffra för Europa 48 miljoner.

Det släpps fortfarande nyutvecklade spel till konsolen, vilket stärker Sonys påstående att deras spelmaskiner har en livslängd på tio år. Därmed inte sagt att uppföljare kommer inom den perioden, Playstation 3 släpptes när tvåan "bara" var sex år gammal.

Släpptes ett ordentligt RPG spel i år med vad jag har hört en duktig svårighetsgrad på. Det är mycket spel som Singstar och den typen, men det finns fortfarande tillverkare som gör seriösa spel till den, men iofs är det ungefär ett 10tal per år. 30/10 Grattis, hoppas dom fortsätter släppa spel till sin ps3;a efter ps4 har kommit ut :D 29/10 nioårsjubileum! 29/10 Äger två PS2:or och tycker att dem fungerar jättebra. Hoppas att PS2:an överlever nästa år också då. :D 29/10 Måste upprepa tidigare persons protest Wikipedia = / = journalistik 29/10 åhh, jag skulle få den i födelsedagspresent 2000, men fyllde år bara en vecka efter release och den var helt slutsåld överallt. Så en dag tidigt i februari 2001 en lördagsmorgon så knackar farsan på och kommer in i rummet med en kasse, han hade tydligen... 29/10 Grattis Ps2 ! 29/10 jag har utrustat min ps2a med nätverkskort, komponent kabel , av adapter, buzz buzzers, SingStar®-mikrofonpaket, DVD Fjärrkontroll , Multitap , EyeToy-USB-kamera , Memory Card (8MB) 2 stycken, Analog Controller (DUALSHOCK 2), USB Headset Det var nog all... 29/10 "Jag hann inte kolla upp det just då" men siffran är, enligt wikipedia, 48 miljoner för Europa. 29/10 Säg inte det! För gamers finns det ju en uppsjö av gamla bra spel som man kanske missat för att man kanske inte haft råd eller liknande. Nu kan man ju hitta klassikerna billigt och äntligen spela ikapp sig om man valde Xbox eller GameCube under förra... 29/10
Skicka en rättelse