#Infinity Ward har den senaste tiden serverats bajsmacka på bajsmacka för diverse #Call of Duty: Modern Warfare 2-avslöjanden. Först var det samlarutgåvan med mörkerbrillorna som inte skulle komma till pc, sen försvann de dedikerade servrarna och senast läckte filmsekvenser som debatterats friskt, mer om dem längre ner.

Är du detta till trots fortfarande sugen att dra ut i modernt krig den 10 november kan vi göra väntan något olidligare med hjälp av 21 stycken nya skärmdumpar som visar stridsscener i såväl vinter- som ökenlandskap.

Via Kotaku läser vi oss till du kommer att kunna skippa flygplatssekvenserna som skapat en del rubriker senaste dagarna. En representant från Activision kommenterar det enligt följande.

I början av spelet kommer spelarna till en obligatorisk "checkpoint" där de varnas för en kommande sekvens som kan innehålla störande moment och de har då valet att inte spela den.

Det där är skitsnack... Så dom släpper inte ett spel som(om det är något som föregångaren) har en ruskigt skön singleplayerdel, multiplayerdel som är grymt kul att spela i timmar i sträck(dedikerade servrar har fan inget med spelglädje att göra, sluta... 01/11 Faan vad det ser ballt ut! Givet köp för mej. Förstår inte varför alla gnäller om priset då nya spel kostar så... No? Sedan skiter jag i dedikerade servrar då jag bara är intresserad av storyn. 30/10 Ja, jag vet inte med er andra, men jag känner mig väldigt respekterad nu. Äsch, det är massa tjafs om MW2 hela tiden, och 1% av alla som skulle ha köpt det kanske inte kommer köpa det, men så mycket PR som dom har fått lär dom täckt förlusten. 30/10 Personligen, bryr jag mig inte om dedikerade servrar men jag förstår att folk är besvikna. Detta till trots så tycker jag att IW är ett föredöme i spelbranschen. De berättade det innan spelet släpptes, nästan en hel månad innan release. Hur många andra... 30/10 Asså seriöst, Dragunov SVD är så sjukt sexig. Ville bara säga det. Detta blir absolut ett köp! 30/10 Bajs. Så. Nån som vill bli upprörd på mig? Sluta tjafsa. Tack. :) 30/10 Om man inte klagar hur ska dom då rätta till sina fel? 30/10 Tänka sig att man måste ha lingonvecka eller vara känslig för att störa sig på omoget språk i en nyhet. Tycker nog det säger mer om många här än vad det säger om oss som klagar :) 30/10 Som någon skrev, är det allmän lingonvecka den här veckan eller? Det var en hiskelig massa gnäll och folk som tog åt sig. Vem blir upprörd över att någon använder ordet bajs? Vänta tills ni får barn och ropar in frugan för att kolla på din unges fasta... 30/10 Näe, tycker bajsmacka är ett väldigt fint ord :) 30/10
Skicka en rättelse