Vad är svenskutvecklat, innebär soldatlekar och stöder dedikerade servrar? Just det, #Battlefield: Bad Company 2! #DICE och #EA har nu röjt information om specialutgåvan - Limited Edition - och vad för godis som erbjuds. Det som än så länge är känt är att de som pungar ut med lite extra kosing får tillgång till sex upplåsta delar utrustning varav fyra är till fordon, och två vapen från #Battlefield 1943. Andra spelare måste låsa upp dem på mer tidskrävande, om än i nuläget okända sätt.

Fordonsrelaterad utrustning:

  • Improved Vehicle Armor

  • Supreme Vehicle Firepower

  • Vehicle Motion Sensor

  • Tracer Dart Pistol

BF 1943-vapen:

  • M1A1 Submachine Gun

  • M1911 Pistol

Säger detta dig ingenting? Nej men, spana in filmen här nere som kärleksfullt förklarar vad som egentligen sker. Vi har även bäddat upp bildarkivet med en bild på varje leksak. Spelet väntas ut i butik femte mars nästa år, så det är bara att bita ihop och härda ut.

[video=3992]

Bokade Limited Edition direkt på Webhallen, fast "kostar lika mycket som de andra"? 899kr för Limited på Webhallen känns lite skumt.. Aja, får se när det släpps, valde ändå "betala i butik" så det går ju att avboka om man nu vill det. 01/11 Fast 1st Force Marine reconnaisance och innan dom Marine Expeditionary Unit använder fortfarande en variant av 1911. Den kallas MEU (SOC). Därutöver är det rätt vanligt att marinsoldater har med sig egna 1911 i strid, eftersom dom tycker 9mm är för lite... 01/11 Frakt å diverse gojs inräknat med =) Inte för att jag är så petig så, Ser fram emot Bad Company 2 kosta va det kosta vill =) Sen ska vi göra upp på fältet ;> 01/11 Kan ju hoppas att det kommer något vaccin mot det snart! 01/11 Höstens? Du kan nog förvänta dig mer konsollspel och bra mycket färre PC spel i framtiden. 31/10 Ja och fel har du, den utvecklades a Magnum Research, ett amerikanskt företag och byggdes sedan av ett Israeliskt. Tror nog inte det är nån som använder den som militär pistol 1911 är inte nån sorts standard alls hos USA. Den fasades ut 1985. Amerikansk... 31/10 Galet snyggt :D 31/10 Väntar med köp tills jag sett att PC-versionen inte har smittats av höstens konsoll-influensa. 31/10 Galet vad spel som kommer där man får en "jag måste köpa" känsla. Bokade nyss CE till PS3 så man är klar för att dominera online. :D 30/10 Rörelse-animationerna på gubbarna är ju sjukt snygga. Kolla bara på benen, helt klart det snyggaste som gjorts! 30/10
Skicka en rättelse