Warren Spector är som bekant i full gång med att utveckla ett ångpunksdoftande Musse Pigg-spel åt Disney, efter att de köpte hans #Junction Point Studios. I samband med att han pratade om #Epic Mickey, som spelet heter, med Variety sipprade dock hans längtan efter mer #Deus Ex fram.

Bluesnews sammanfattar det med citat som "det fanns, och finns fortfarande, historier jag vill berätta. Den storyn är inte avslutad för mig". Han berättar också att han var i kontakt med #Eidos för att köpa rättigheterna loss men förhandlingarna bar inte frukt, istället är det #Ubisoft Montreal som utvecklar den #tredje delen.

Ge Spector spelserien tillbaka. Seriöst. Man vet redan nu hur jävla dåligt Deus Ex 3 kommer bli, när de kanadickerna sitter och påstår att Deus Ex var "långsamt" och att man vill göra det mer "lättillgängigt". Nej, men ge då fan i att förstöra Deus Ex... 05/11 Deus Ex 3 kommer inte heller bli det spel som vi alla suktar efter; det kommer att bli en shooter och något annat onämnbart. 04/11 Det är svårt att beskriva vad som är så jävla bra med Deus Ex för nån som aldrig provat det. Det är ett spel som verkligen har ALLT. Man slukas verkligen av det så jävla stenhårt varje gång man drar igång det. Det är ruggigt långt dessutom, ska man håll... 04/11 I... I... I thought you were a GEP gun. 03/11 Har själv tappat räkningen på antalet gånger som man varvat Deus Ex, varje gång att man upptäcker någonting nytt! Helt underbart spel :) Blir att klara av det igen så fort HDTP modden släpps (Få c, sniper + dart only, lr kanske GEP + rifles only? alla... 03/11 Hahahaha :D 03/11 Haha, läste fel, fick för mig att du varvat dx3 3 ggr när jag lästa din post, tänkte "wtf har jag missat ett så stort spelsläpp?" :) 03/11 Har tillbringat hela senaste veckan med att varva Deus Ex 3 (!) gånger, kan helt enkelt inte slita mig ifrån det :D Bästa spelet någonsin, alla kategorier. Det har ett djup få andra spel ens kan komma i närheten av. Tvåan blev som nämnt riktigt kass doc... 03/11 Jag kan låta negativ nu, men jag tror det blir ytterligare en konsoldynga till spel. 03/11 Yep, your bad. What he said! 03/11
Skicka en rättelse