#OneBigGame meddelar idag att #Zoë Mode kommer ha färdigställt sitt musikpusselspel #Chime lagom till vintern i år. Titeln går ut på att man sätter ihop diverse irregulära rektangulära block - quads - som alla innehar en viss ljudeffekt. Målet är att "bygga en låt". Exakt hur det går till får vi antagligen ta reda på när spelet släpps - alternativt spana in nyhetsbilden och grunna på det en stund.

Värt att nämna är att OneBigGame - som bildades 2007 - kommer ge all förtjänst från spelen till välgörenhet. Det är "Save the Children" (Rädda Barnen) och Starlight Children's som får ta del av kapitalet, och minst 60 procent av försäljningspriset - det vill säga Zoë Modes royalties - för spelet kommer gå till OneBigGame och dess ideal.

Detta är OneBigGames första släpp, men de meddelar att de har mer än 15 spel på gång till sin portfolio. Nämnvärt är att Dave Perry, Masaya Mitsuura och Charles Cecil alla har projekt på gång gagnandes välgörenhetsutgivaren. Det förväntas titlar till pc, konsoler och även iPhone.

I vinter kan du alltså införskaffa musikspel till förmån för små barn och hur mycket av intäkterna som behöver gå för att driva företaget och produktionerna i sig, även om just detta spel utvecklats pro-bono, är oklart.

Skicka en rättelse