Vi rapporterade förra veckan om att #Sony Santa Monica var tvungna att klippa bort en planerad epilog till #God of War III. Stig Asmussen på Santa Monica har nu i en Kotaku-podcast berättat att om de skulle färdigställa materialet och släppa det som DLC, så skulle det vara gratis.

Så långt som man kan tänka kring DLC, så skulle det kunna vara något vi skulle kunna tänka oss att få ut någon gång. Alla delar finns redan, idéen finns nedskriven. Om det är något som vi skulle släppa så skulle det vara något som skulle vara gratis.

Ett väldigt försiktigt uttalande, men bjuder å andra sidan på hopp kring framtida mytologiska slaktlekar. När Asmussen ombads förklara varför de klippte den enligt honom ganska stora delen på slutet berättade han att det helt enkelt var på grund av tidsbristen. Han menade på att om de valt att färdigställa epilogen, så skulle istället resten av spelet blivit lidande.

Vår recension menar på att spelet är en maffig upplevelse på hela fyra av fem ärkeänglar. Kratos nickar instämmande och fortsätter sedan sitt arbete med att vara arg på alla i allmänhet, men i synnerhet på gudarna. De som fortfarande lever, det vill säga.

Skicka en rättelse