Nysläppta DLC-paketet Sinclair Solutions är material som redan ligger på #Bioshock 2-skivan, har det visat sig. Internetdetektiver på 2K Games forum har nämligen avslöjat att nedladdningen ligger på ynka 24K för Windows-versionen, samtidigt som Xbox 360-versionens nedladdning är på 108K. Det låter alltså inte alls särskilt troligt att allt detta skulle få plats på så lite utrymme.

#2K Games kommenterar det hela såhär:

Sättet som vår motor och spelstruktur fungerar på är att folk behöver ha exakt samma innehåll för att kunna spela tillsammans. En av utmaningarna med att släppa tillägg efter release för flerspelarläget är att det kan splittra spelarbasen, och vi ville undvika det i så stor utsträckning som möjligt. Genom att skapa DLC-paketet på det sätt vi gjort tillät det oss att inte splittra spelarna, så oavsett om du köper det nya innehållet eller ej kan du fortfarande spela med dina vänner.

Sinclair Solutions Pack finns tillgängligt till alla tre versioner av Bioshock 2 sedan förra veckan. Hur känner du för att betala extra för material som redan ligger på skivan?

Måste ju bara finnas nåt sätt att stämma svinen som håller på så här och vinna 16/03 Hahhaa, ja såklart man blir rädd, dem är ju förfasen hjärntvättade allihop! 16/03 Uselt! DLC är helt okej, underbart, så länge det tillför något nytt till spelet! Fler banor, mer vapen, ny kampanj och annat (expansion), men att låsa material på skivan och sen låsa upp är skrämmande. Samma modell av arbete som EA gjorde med Assasins... 16/03 Dagens garvböl, tack för den! :D 16/03 Hängt på BioShock/BioShock 2 2K-forumet sedan 2007, och följer det mesta där. Denna debatt har, tro det eller ej, en mängd anhängare som står bakom 2K och yttrar kommentarer som "Du skall vara tacksam att de gjort spelet för oss, och de får göra vad de... 16/03 Asså spelindustrin har ju gått över gränsen.... ta ett ps3 spel te.x nypris ibland 799:- sen ska du betala DLC på det också för några hundra ? Vad är det för jävla fel på dem ? LÄGRE PRIS --> MER FÖRSÄLJNING ! FATTA ! 16/03 Eller så kan vi också bojkotta utvecklarna så dem inte får någe pengar alls för att lägga energi på något så onödigt dravel, det iofs så förlorar man ju spelen men dem bör lära sej en läxa allt. 16/03 Så man ska alltså betala för nånting man redan har köpt... errrh. Det här är ett perfekt exempel på varför vi måste bojkotta DLC´s innan det blir ett allmänt accepterat fenomen hos spelutvecklarna. 16/03 Måste vara komprimerat med en avancerad kombination av .zip, .rar, .7z m.m. ;) Nä, men denna utvecklingen börjar bli rätt löjlig. 16/03 Oj då, finns säkert någon som kommer att försöka få tag på materialet på något sätt... 16/03
Skicka en rättelse