Med #Need for Speed: World beträder #EA:s mångåriga racingserie ny mark. Det rör sig om ett massivt onlinespel som ger tusentals kör- och skruvarsugna skrivbordschaffisar möjlighet att tävla mot varandra. Massor av bilar, tusentals delar, rollspelselement och, enligt pr-snacket, enorma möjligheter att bygga om bilarna efter eget tycke ingår. Intressant? Sväng då förbi spelets hemsida och fyll i en ansökan om att få delta i betatestningen.

I samband med att betan presenteras meddelas att målet är att släppa spelet under sommaren. Det sägs ingenting om i vilka regioner, men betatestningen är öppen globalt.

[video=4607]

nfs porsche var min favorit, nog det jag körde längst. most wanted var ok, men gillade inte att man var tvungen senare i spelet att samla på sig poäng genom att köra in i allt och alla. tyckte hel grejen var idiotisk. problem som jag sett på dom senare... 18/03 det blir bara snygga bilar i ett spel som luktar bajs.. usch. 18/03 Bästa NFS var ju 3:an och 5:an... Så lätt är det bara. Edit: Efter att ha sett trailern ser det här roligt ut ;) 18/03 Med tanke på att första betan, som jag var med i, gick för två veckor sedan struntar jag fullständigt i vad det står i deras blogg, det har gått att registrera sig sen början av februari (se här (http://www.needforspeed.com/web/world/news/-/nfsblogs/969... 18/03 Problemet (eller ett av problemen) med Motorcity Online (eller Need for speed Online som det skulle ha hetat) var att det var sjukt jobbigt att räjsa mot andra då minsta lilla lag gjorde att man lätt kunde bli påkörd/köra på någon annan utan att det var... 17/03 Nja... MMO + Racing går liksom inte ihop som jag ser det. Man lär ju inte köra emot hundratusentals spelare samtidigt ändå och ranking/socialiserande kan man ju lika gärna göra utan att försöka göra ett MMO av det. 17/03 Låter som ett intressant koncept iaf. 17/03 *signed* Lirat och gillat alla fram till och med Most Wanted.. Kan ju hoppas att man kan komma med och få påverka? Man vet ju aldrig.. 17/03 Bästa moderna NFS är Porche challange imo, annars så är ju de gamla 1an och 2an fortfarande spelbara. NFSU 1 var okej, men kändes inte riktigt så som de förra. Resten efter klassar jag som katastrof. 17/03 Underground 2 är det bästa NFS de gjort enligt min mening. Perfekt balans mellan bilpimping, racing, campaign och frikörning. 17/03
Skicka en rättelse