I ett G4tv-inslag säger #Sony America-chefen Jack Tretton att rörelsekänsliga Move endast är en påbyggnad av vad som redan existerar, och inte en ersättare.

Avgörandet ligger hos konsumenten. Vi vill inte tvinga rörelsekänsligt spelande ner i halsen på dem [spelarna]. Så för shooter-fansen som säger "Du vet, jag gillar vad ni gör med rörelsekänsligt spelande, men jag tycker om att spela med DualShock", så kommer det alternativet att finnas där för dem. Det fina med rörelsekänsligt spelande är att det är ett tillägg, en förbättring, en påbyggnad av vad som redan existerar och inte en ersättare.

Läs mer om Playstation Move och dess spel här. I höst är det dags för premiär. Är Move något du är sugen på, eller tycker du att det räcker med vanlig handkontroll?

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="410" height="360" id="VideoPlayerLg44758"><param name="movie" value="http://g4tv.com/lv3/44758"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://g4tv.com/lv3/44758" type="application/x-shockwave-flash" name="VideoPlayer" width="410" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Video Games - E3 2010

Eh.. Vad jag menar är; anta att konsollernas kontroller inte var en gamepad, utan en mus och någon sorts dongle. Hade varit perfekt. Och sure, direkt sett kanske det inte är sonys fel att spel inte släpps med stöd för mus, men indirekt så är det fan så!... 19/03 Kevin Butler presenterar Playstation MOVE: http://www.youtube.com/watch?v=w0puP8nrIU8 Summering: Sony with Kevin Butler showing their tech. It looks like the PlayStation brand is... on the "move"... http://i44.tinypic.com/rl9yt4.jpg YYYYYYYYYYYYYEEEEEEE... 18/03 "a must have" med andra ord... 18/03 haha :D "hardcorespelare" 18/03 Ja det där är fan så mycket lovande, en Xbox saken vad det är nu hm!! 18/03 Inte bara usb heller, bluetooth-råtta och tgb fungerar fint även det 18/03 Tycker Sony ska lägga lite mer på PS2 emulering på PS3 Slim'sen o sätta in PS2 spel på PSN :p 18/03 Så länge samtliga spel släpps med valet kontroll/move så är jag nöjd. Och inte som till wii, där vissa spel måste spelas med wiimoten. Sedan kanske just Wii'n är lite i ett annat läge då konsollen skeppades med wiimoten. Otroligt dåligt köp när jag köpt... 18/03 Standard usb mus och tangentbord fungera fint på PS3, bara speltillverkarna som inte orkat koda in det. UT3 är t.ex. förberett för mus/tngb. Klandra inte Sony för att tillverkarna av spelen inte utnyttjar vad som finns. 18/03 har sett på den som det sen innan. som fallout, att kunna ta tag i saker ingame, dra och skjuta saker framför sig. har man en sån för var hand kan gör allt mer eller mindre som man kan göra med sina egna händer, fast du får använda knappar för att tag,... 18/03
Skicka en rättelse