I den närmast dagliga tipsfloden rörande #Modern Warfare 2 vaskar vi fram en skvätt faktauppgifter direkt från utvecklarna. I en chatt med hemelektronikbutiken (!) Best Buy levererar #utvecklarna en dos information som i vanlig ordning är att betrakta som kontroversiell, inte minst för pc-spelare.

I multiplayer kan som mest nio mot nio spelare möta varandra - på samtliga plattformar. Att antalet minskats så drastiskt från #föregångarens 32 mot 32 förklaras med balans, CoD4-banorna var inte anpassade för så många spelare. Enligt utvecklarna ska Modern Warfare 2 alltså vara mer finjusterat för svettiga onlinematcher.

Den [n=35057 brännheta frågan] om avsaknaden av dedikerade servrar för pc-versionen kommer upp flera gånger, men vi får inga svar på om det eventuellt dyker upp i framtiden. Annat som saknas är möjligheten att luta sig runt hörn och som vi [n=34806 tidigare berättat] blir det inga demoversioner, åtminstone inte innan premiären nästa vecka.

Rörande FZ:s recension råder hårda restriktioner från utgivarens sida, men vi kan säga så mycket att en recension är på gång och att vi publicerar den så fort som det bara är möjligt. Håll ögonen öppna!

[video=3837]

Tack till NoGo, Tvsmp för detta #nyhetstips!
Vilket backslag! 09/11 Blev så sugen på spelat av alla negativa kommentarer så beställde PS3 versionen av spelet bums från ElGiganten. Det som PC spelarna tycker är skit brukar en konsolnisse tycka vara bra :) PS - Gillade COD 4 på PC men hade aldrig nerver att spela online. 08/11 snart måndag nu! spelet skickat och abstinensen snart över!!!! weeeee 07/11 Bevisar snarare inkompetensen hos ledningen. Med Call of Duty 4: Modern Warfare visade IW att det går att göra ett spel som säljer bra utan att crippla PC-plattformen. Visst: Det var ett av de mest piratkopierade spelen under året, men det måste gå att... 07/11 Haha, sorry men det här är så kul. Ni har varit sura på mw2 så länge och nu öser dom bara mer nerfs över er, bevisar hur liten del av kakan pc versionen verkligen är. Dom verkar ju inte bry sig ett piss om er. På konsoll är det bara upgrades! :D 07/11 Det är ju ganska uppenbart att Infinity Ward och Activision med detta efterlängtade spel testar pc-marknaden hur mycket de kan komma undan med när det gäller pc-versioner av sina spel. Avskalade funktioner Högre pris (60 euros på Steam) ingen ny grafikm... 06/11 Hämnas? Varför ska du hämnas och för vad? En sak om du hade köpt spelet och upptäckt att alla saker som du vill ha saknas. En annan sak att du inte vill köpa spelet på grund av att saker du vill ha saknas. Ingen tvingar dig att köpa. Tycker du inte om... 06/11 Bojkotta sådant här skräp. 06/11 Känns som MW2-ledningen snöat in på nåt... Det skulle vara på sin plats att få spela ett demo innan release nu när de tagit bort dedikerade servrar (ogillar) och infört max spelare till 18 (kanske är korrekt men om kartorna liknar MW1 så tycker jag det... 06/11 http://i34.tinypic.com/wvv3fn.gif 06/11
Skicka en rättelse