#Ubisofts senaste släppschema i Storbritannien (via Eurogamer) röjer att #Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction släpps två veckor senare än planerat - till Windows. Detta innebär rent krasst att Windowsanvändande britter kommer kunna smaka på Sam Fishers hämndlystnad först den 30 april, istället för som tidigare planerat den 16 april. Ingen anledning till förseningen har angivits.

Då internetbutiker och dylikt fortfarande listar släpp här i Norden för den 16 april så lever fortfarande hoppet, men bli alltså inte förvånad om du får vänta två veckor längre än väntat. Vi har tidigare rapporterat att en demoversion finns tillgänglig via Xbox Live, men än så länge ligger Windows-utgåvan i lä även där.

Uppdatering: FZ har via en källa hos Ubisoft fått bekräftat att Windows-versionen av Conviction flyttas fram ungefär två veckor.

JAg tänker bara såhär.. förseningar är oftast = att spelet blir bättre i sig för dom förbättrar och finputsar, som dom skuller gjort på BC2 och som blizzard gör på ALLA sina spel.. :) 23/03 Att köra pirat på en xbox är ju livsfarligt, efter 6 månader till 1år har MS ban-våg och din xbox förlorar onlinefunktioner, hårddisksparningar och annat kul. Kort sagt så måste du köpa en ny xbox, flasha den och spela i drygt ett halvår till innan du... 23/03 Finns det någon pålitlig fakta gällande piratkopierings utbredning på de olika plattformarna? Är det skillnad på Sverige, som väl haft en stor andel PC-spelare, och andra länder där konsolerna varit mer populära? Som det är nu låter det mest som folk... 23/03 Att spela pirat på xbox är dyrare än pirat på pc, där kör man allt från datan. Xboxen behövs flashas ca 150kr ->, du behöver köpa skivor 10st 79kr->.. Och med fel skivor och fel brännare så bränns 1/5 rätt vilket blir inte långt ifrån ett nytt spel, sed... 23/03 Ska bli kul att se hur mycket konsolarna gnäller när sådant DRM kommer till deras kära konsoler, för det kommer det att göra. Personligen bryr jag mig inte, jag skiter i att köpa sådana spel och köper andra spel utan helt förjävliga DRM som ubisoft kör... 23/03 Det spelar ingen roll hur enkelt eller svårt det är att spela piratkopierat till Xbox eller Windows. Det är skit samma. Poängen är att det är extremt mycket mer utbrett bland Windows-lirare, oavsett om någon av er "känner 12 pers med flashad Xbox" eller... 22/03 ovanligt att spel försenas nu för tiden............... 22/03 Precis, det finns flera spelbutiker (ironiskt nog) här i stan som flashar (Xbox 360, inte tuttar) för typ 200 spänn. Av dom cirka 10 pers jag känner som har flashad box så har alla gjort det hos spelbutiker, dock ganska skumma spelbutiker. 22/03 Faktist för Xbox 360 är det bara att bränna ut på en Verbatim DVD+R DL skiva och spela. Flashningen tar ju företag hand om ;) 22/03 Deja Vu?!? Var inte det samma nyhet för en vecka sen fast då var det flyttat från slutet på mars tills 16 april Med flashad/chippad 360 riskerar man ju o bli bannad från live och jag antar att VÄLDIGT många kör online på sina xbox... 22/03
Skicka en rättelse