Ett traditionellt tillkännagivande må saknas, men det står ändå tämligen klart att #Killzone 3 är på gång. Jack Tretton, chef för #Sonys nordamerikanska nöjesavdelning, bedyrar i en pratstund med Gametrailers om vad företaget kommer visa på sommarens E3-mässa att trean kommer dyka upp vad det lider.

- Jag vet inte om ni får ett tillkännagivande [under E3], men kan lova er ett Killzone 3.

Rykten om en uppföljare till #Killzone 2 har florerat åtminstone sedan i höstas, och dess existens kan alltså ses som bekräftad.

Oj, du måste ha spelat på easy elle rnågot. För mig tog det ca 8-9 timmar. Sedan så ska man alltid spela lite online när man köper ett FPS. KZ2 var och är riktigt kul online. 120 timmar online säger en del :D Undra hur 3:an blir kanske får spela på jord... 23/03 Jag har väntat länge på att inskaffa en Playstation 3. Får hoppas på en billig bundle när det kommer! LBP Killzone MSG 4 Dom gillar jag verkligen! :up: 23/03 @Ctrl får man spela som Helghast så blir det säkert ett mäktigt spel :P skulle vara roligt, om det nu blir så, ska fan Rico vara med som en fiende, han ska mig fan dö xD 23/03 Älskade både single player o multiplayern! enda jobbiga var den tunga styrningen enligt mig :( 23/03 Du är fan helt ute och cyklar. Ingen av dem är inspererade eller tagna av varandra. Utan de är inspirerade båda två av uniformer och masker från WW1 mestadels. Vet man lite om anime så vet man även att artister som jobbat med Jin-Roh även varit delaktig... 23/03 :up: 22/03 Var ett av de första spelen jag skaffade till PS3'an, var riktigt tufft o coolt för ett consol FPS :) Klarade de på svåraste för några månader sen, var riktigt skönt. 22/03 Blir spännande att följa. Kan inte säga att jag är super-imponerad av 2:an. 22/03 Jag gillar inte alls det här spelet för jag har sett animen som dom har snott Gubbarna ifrån Jin-Roh: The Wolf Brigade antingen har dom köpt tillstånd att använda dom , eller har dom snott dom.. Och spelet suger i allmänheten.. Men om ni gillar, köp det... 22/03 Yawn. 22/03
Skicka en rättelse