Det kommande numret av spelblaskan Gameinformer viker många av sidorna för #Portal 2 och för att göra dig köpsugen har de lagt upp ett smakprov på sin sajt. Där kan vi läsa hur konceptritaren Matt Charlesworth på #Valve resonerade när de skulle hitta en ny design för huvudkaraktären Chell. Den orangea sparkdräkten byts ut mot nästan lika fula persedlar.

Artikeln nosar även på spelets separata samarbetsläge där du och en vän kommer att kunna portalpussla tillsammans, då som två robotar.

Totalt onödigt att byta motor när dom istället uppgraderar den hela tiden, har alltid tyckt sourcemotorn varit en av dom fräschaste, även nu. Som Loading sa så är det najs att ha bra röstskådespelare med i ett spel, alla Valvespel jag köpt har varit väl... 24/03 Nice, fast hatten/mössan/headwaren är ju helt hemsk!!!! 24/03 hahah ja han bryr sig inte om grafilken men vill ha ny motor. 23/03 Tror inte det blir nåt Half-Life 2 Ep 3, jag tror nästa spel i serien blir Half-Life 3 med ny motor. eftersom ep1 släpptes 2006, ep2 2007, nu har det gått 3 år och inget nytt info, så de har nog Half-Life 3 under produktion 23/03 Vad skulle en ny motor erbjuda, utöver bättre grafik som du inte efterfrågar? 23/03 Tror spelet kommer erbjuda mer än moddscenen. Den som lever får se. 23/03 Tror knappast en privat person slänger ihop varken L4D2 eller Portal 2 på ett par veckor i ett SDK. Kanske dags att inte mumla så mycket om saker du inte vet. 23/03 Men om du älskar source motorn, varför klagar du då på det? nu får du allt ge dig. Och om man ser det så här jag spelar hellre banor som valve har gjort än någon random noob. Är alltid najs att ha bra röstkådespelare med i spel. Ser fram emot Portal 2... 23/03 Fargo har jag nämt något om grafiken? Jag älskar Source motorn och den kan hålla i många år till. Jag älskar alla spel som Valve släpper. Som med Left 4 dead 1. Man kan ladda ner kampanjer som folk har gjort och vissa av dom är betydligt bättre än en... 23/03 Kul att läsa deras resonemang, jag tycker det dock ser ut som att hon har en blöja på huvudet! Och, det känns ju lite bullshit att alla robotar är väldigt designade, varför skulle då inte hennes outfit vara det? 23/03
Skicka en rättelse