Idag är en trevlig dag för alla som gillar den pittoreska strategiserien The Settlers då vi kan bjuda på både ett demo och lanseringstrailern, spelet släpps ju idag.

Smakprovet låter dig testa singpleplayer mot en fördefinierad AI, ett öppet läge där du kan bygga fritt samt multiplayer. Installationsfilen slangar du från filarkivet men för närvarande fungerar bara torrent-nedladdning, en begränsning i php gör att filer över 2 gigabyte blir fubar.

[video=4643]

Är det ingen som testat demot och kan ge en överblick över hur det var? 29/03 Spelet vill inte starta för mig. Har installerat det och kört uppdateringen men sen står game launcher bara o snurrar. Kör vista 64. 26/03 Med tanke på att varken AC2 eller SH5 har blivit crackade än (finns ute, men inte fungerande) så dröjer det nog längre än några veckor. Och du "sitter inte bara där om du inte hunnit spara" om du blir disconnectad, spelet automatsparar, pausar eller rel... 26/03 Jag kan inte för mitt liv förstå varför du tycker det är okej med dessa drm skydd. Det är ju sådana som du som gör att ubisoft och andra kan fortsätta hur dom vill. Har senast idag läst om att ACII haft massvis med problem med drm skyddet. Och bara för... 26/03 Håller med både bjosarn och Zedrix 26/03 Ash sluta böla, äger både ACII, Silent Hunter 5 och Settlers 7, har inte haft några som helst problem med kopieringsskyddet. Ubi har förmodligen tjänat en jävla massa pengar på detta skyddet, då varken ACII, SH5 eller Settlers 7 finns ute som fungerande... 26/03 Kul! Måste testas. 25/03 Ubisoft skjuter sig själv i foten med alla dessa DRM skydd som bara skadar betalande kunder. Ta Anno 1404 som kom i sommras till exempel. Man snackade på ubisoft att nu hade man en bra DRM skydd som skulle skydda mot pirater. Man kunde bara installera... 25/03 Jag har varit sugen på detta spel länge men kommer av principskäl inte att skaffa det. För mig så får de gärna bekämpa piratkopiering men det ska inte ske på bekostnad av betalande kunders upplevelse. Jag är ute på resande fot en del och vill gärna kunn... 25/03 Det handlar inte om att folk inte har bra internetuppkopplingar. Man ska inte BEHÖVA vara uppkopplad för att spela SP spel. Det är som vanligt ett antipiratskydd som gör att piraterna som kommer kunna få tag i en version som inte kräver att man är onlin... 25/03
Skicka en rättelse