I en nypublicerad intervju avslöjar Peter Molyneux att #Fable III får kapitelbaserade DLC-tillägg. Det första (eller de första, antalet är oklart) tillägget kommer bli gratis, för att locka till köp av de uppföljande delarna. Det verkar också som att materialet kommer gå att skaffa in-game, eftersom Molyneux vill undvika att tvinga ut spelarna i "nån hemsk dashboard" för att få tag i grejerna.

Till hösten släpps Fable III, exklusivt för Xbox 360. Åtminstone tror vi att det blir exklusivt, men rykten existerar om en eventuell Windows-version.

Fable 2 dlc's sög iaf... alldeles för korta och för dyra. Det är xbox's fel för att varenda spel klipper av delar av sina spel och gör dom till dlc's... 25/03 Hatar "nödvändiga" DLC. Typ nya skins på gubbarna, andra skins på vapnen och liknande som inte spelar in på storyn borde vara fritt fram. Eller DLC som man kan köpa och endast använda om man varvat spelet för att öka livslängden, istället för att starta... 25/03 Hatar dlc... 25/03 Detta! DLC i all ära, men huvudfokus borde ju som sagt vara spelet. Om det sedan kommer någon mini-expansion månaderna framöver är det väl en bonus, typ som i falled med Valkyria Chronicles. Men huvudfokus på spelen ska ju för bövelen inte vara "Ja vi... 25/03 durrr, det gör dom ju... dom borde däremot vara smartare och inte annonsera det innan spelet har släppts. 8) 25/03 Detta är en steg till hur giriga vi människor är! 25/03 Detta är ju ett steg i fel riktning. Släpp färdiga spel direkt istället. 25/03 Va fan, nu för tiden snackar de aldrig om vilket fantastiskt spel de tänker göra och hur alla kommer att älska det utan om antalet DLC paket som ska komma efter spelet. Ge oss spelet först så vi vet om skiten är kul sen kan vi bestämma oss för om vi vil... 25/03 Kan bli bra, släpp lagom stora delar i kapitel och sätt humana priser, prissättningen på kapitlen i Fabel 2 är humoristiskt höga och jag tvivlar på att någon köpt dem. Bra priser, då kan det fungera, höga priser = fail... 25/03 Så länge alla kapitel totalt sett kostar mer än vad ett normalt Xbox-spel skulle göra... 25/03
Skicka en rättelse