Vi har sedan tidigare rapporterat om att #Visceral Games har ett Jack the Ripper-spel på gång här och här. Nu antyds det, via en analytiker-rapport signerad Michael Pachter, att spelet endast kommer släppas digitalt för nedladdning via Playstation Network och Xbox Live.

I deras [Electronic Arts] Visceral Games-studio, som är belägen vid högkvarteret, jobbar företaget för närvarande med Dante's Inferno (precis släppt), Dead Space 2 och Ripper (ett nytt PSN, Xbox Live-spel).

Ännu har dock inget bekräftas officiellt, så håll i hästarna och allt det där. Inte mycket är känt om Jack the Ripper-spelet, men tidigare har det ryktats om att vi kommer få ikläda oss rollen som herr Uppskärare i egen hög person. Men att, som verklighetens herr Jack, gå runt och slakta horor i 1800-talets London tedde sig väl aningen för magstarkt, så därför har utvecklarna satsat på historierevisionism i samma anda som i #Dante's Inferno.

Spelets Jack the Ripper beskrivs som en övernaturlig hjälte som räddar oskyldiga människor från demoner, vampyrer och annat ondskefullt. Han kommer dessutom ha någon slags färdighet att sakta ned tiden. Monstren i spelet beskrivs som en blandning från det vi sett ur tidigare Visceral-spelen #Dead Space och just Dante's Inferno.

Har du några förhoppningar att detta kan bli nåt?

Skicka en rättelse