Minst sagt udda rollspelsserien Shin Megami Tensei: Persona är en underserie till #Atlus vanliga Shin Megami Tensei-serie. Det är frågan om extremt nischade, svåra och halvkontroversiella titlar som riktar sig till de allra mest insnöade j-rpg-fansen. Nu avslöjar regissören Katsura Hashino att en femte del är på väg, och både nyheter som gammelheter är att vänta.

Vi förbereder oss för att börja arbetet med nästa Persona. Jag vill lägga till saker som förväntas av serien. Jag vill också förändra saker som går att ändra inom dessa gränser.

Persona 3 och 4 släpptes till Playstation 2 och har fått strålande kritik i princip överallt. Nästa titel förväntas bli en Playstation 3-exklusivitet, även om inget sagts officiellt om format.

Bilden är artwork hämtat ur Shin Megami Tensei: Persona 3.

Woot! 27/03 Dumt att skippa spelen bara för en sån sak. Inte spelat fyran ännu, men trean har en riktigt bra dubb så det var i alla fall inget jag störde mig på. 27/03 Tack för svaret. Synd, väldigt synd. Det har varit det som hittills hållit mig tillbaka från ett köp då det är så dialog tungt. Får väll se vad framtiden kan komma att bringa! Tills dess att dom hajat till och gjort om rätt behåller jag mina pengar. 26/03 burkmopp: Antar att du söker japanskt tal med engelska subs? Jag tror inte det finns... men jag tycker de engelska rösterna är helt ok. Och det brukar jag inte göra. Skulle dock också föredra odubbat om möjligheten fanns. Kommentaren gäller enbart 3:an... 26/03 burkmopp: Antar att du söker japanskt tal med engelska subs? Jag tror inte det finns... men jag tycker de engelska rösterna är helt ok. Och det brukar jag inte göra. Skulle dock också föredra odubbat om möjligheten fanns. Kommentaren gäller enbart 3:an... 26/03 Finns dom tidigare spelen att få tag på med endast engelsk text? 26/03 YES :D Nu måste jag bara spela klart trean och fyran innan den kommer. 26/03 Oh yea! Trean är nog det bästa JRPG jag spelat faktiskt. Fyran är egentligen ett bättre spel men tappar lite i storyn jämfört med trean. Enligt mig då. Sjukt bra spel båda två iaf. Femman är ett galet givet köp. 26/03 Inte provat nån, men hört att de ska vara riktigt bra (och innehålla en del grind :) ) Personligen hoppas jag på att de blir exklusivt, multiplatform spel brukar inte bli så bra som de borde. 25/03 Jag har gett mig på att spela första Persona och jag måste säga att spelen har utvecklats korrekt i alla fall, satan va' segt ettan är. Tvåan har jag inte testat än däremot, men trean och fyran är mumma! 25/03
Skicka en rättelse