I november väntas #Call of Duty 7: Black Ops vara färdigt. I varje fall om man tror på nya rykten från MapModNews, som säger sig ha tagit del av en rapport från Tek9. CoD7 kommer enligt denna rapport utspela sig från andra världskriget till och med nutid. Vissa av uppdragen kommer ta plats på Kuba och i Sydamerika (kalla kriget/Vietnam).

Om du har en speciell böjelse till britter så sägs det även att du kommer få smaka på livet som SAS-soldat i ett närstridsuppdrag på den iranska ambassaden i London på 80-talet. Zombieläget sägs återvända, och även dedikerade servrar. Mer information när vi får in den, men var inte rädd att använda saltkaret för att bearbeta dessa inslag.

Tack till raiiga för detta #nyhetstips!
Kan inte uttala mig om alla spelen (då jag inte spelat dessa) men CoD4 hade ju Black Ops; SAS-delen som Soap, för att inte förglömma sniperkartan då man spelade som Price (som borde vara det mest Black Ops de gjort hittills). Bara för att förtydliga det... 31/03 Som andra redan har nämnt var första världskriget så mycket mer än bara skyttegravarna på västfronten. Och även om ett man begränsade sig till dessa så finns det tillräckligt med material för att skapa en bra spelupplevelse. Ta t.ex. slaget vid Verdun... 31/03 Vet inte riktigt om man vågar lita på serien något mer. Time will tell... Utesluter den inte ännu. 31/03 1) Man satt inte i skyttegrav hela tiden 2) Cod har väl knappast varit autentiskt/realistiskt nån gång.. visst dem har inspirerats av verkliga events men "thats it". Går säkert få till ett intressant spel i ww1 miljö om man bara ger sig fan på det. 31/03 Ja, för de andra CoD-spelen håller sig så precis till historia. I vilket fall så önskar jag Treyarch lycka till. 30/03 DEDDI SERVERS <3 Zombies <3 Detta kommer bli älskvärt :D Om det inte ändras och blir typ MW2 skit igen -.- 30/03 hmm... jag kan nog inte säga så mycket om det, by the way, har du hört om att nu ska dom göra MMO, RPG och M.M för call of duty? nu tror jag att dom borde lägga ner:P 30/03 Om det här stämmer, så verkar det vara betydligt mer intressant än Mw2 som var en besvikelse... 30/03 Döda serien, detta är Need For Speed historien en gång till. 30/03 2 lil 2 late, again! *scarred for life! :D* 30/03
Skicka en rättelse