I #Realtime Worlds kommande polis-och-tjuv-titel #APB är det minst sagt tjockröj som erbjuds. Det är, för er som inte vet, frågan om ett onlinerollspel i stadsmiljö där spelarna väljer att lira antingen som brottsling eller polis, och med ledning av meriterade speldesignern David Jones (skapare av bland annat första #Grand Theft Auto och #Crackdown) så finns det gott om anledningar att se fram emot detta explosiva äventyr. Om inte annat så tackar man väl aldrig nej till en gammaldags bilexplosion eller två, eller?

I den senaste utvecklardagboken visar utvecklarna hur man startar bråk, och dessutom hur man visar sina äkta känslor. APB släpps till Windows någon gång under året. Det är ännu oklart om spelet kommer konverteras till konsol vid ett senare skede.

[video=4658]

Min polare signade upp torsdag förra veckan. Och fick vara med direkt på söndagen samma vecka samt nu torsdag + söndag denna helgen. Så du kanske får vara med redan till denna helgen om du har tur =) 31/03 Jag hoppas lätt att det kommer släppas via steam, som EVE online, det behöver inte registreras, men du kan fortfarande chata med dina vänner Ingame :) Jag säger som jag sa när jag först hörde om All point bulletin. Det här e mmorpg't för mig, och jag... 31/03 Alla vet ju att äter man bara vegetariskt blir man våldsam :) 31/03 Varför ser alla ut som militanta veganer i hockeymask? Sjukt våldsamt. Verkar slå GTA t.o.m. 31/03 har längtat efter detta sjukt länge men hade ingen aning om att dom släppt beta. however så signade jag upp för betan för ngn dag sedan men vet inte om det e försent :/ ngn som vet? 30/03 Jag lirar också betan har gjort det nu ett tag, fint är det :) skönt att dem verkligen jobbar hårt på det! det blir ett köp definitivt för min del, nu väntar jag bara på att de ska försöka fixa till körkänslan lite tidd sen blir de finfint =) 30/03 Att kunna ändra varje aspekt av din karaktär bidrar visst till spelets djup. Sen så är det ju som Jonne_Man säger att det här spelet är ett dröm spel för vissa och ett helt vanligt spel för vissa. Men du kan ju aldrig jämföra ett MMO spel med spel såsom... 30/03 Bara en liten rättelse; i texten under rubriken på startsidan står det; Se en utvecklardagbok från ABP där spelutvecklarna visar hur man startar bråk och visar sina sanna känslor. Där borde ABP bytas ut mot APB. :) 30/03 Att kunna ändra färg på sin bil gör inte spelet något djupare, snarare ytligare. Och det gameplayet du beskriver låter inte så värst komplicerat eller svårlärt. Spel som UT, Quake, Eve, Starcraft m.m. är gode djupa som tar månader bli riktig duktig på... 30/03 Såg några nya filmer på gametrailers och tycker att det ser ut som en sämre version av GTA4 multiplayer. 30/03
Skicka en rättelse