Lätt att köra, svårt att bemästra. Så uttrycker sig #SimBin när de resonerar kring sin simulator-bilspelsserie. Idag meddelar de att de har ett nytt spel på gång i GTR-serien, även om ingen titel tillkännages. De utlovar realistisk grafik, spelmekanik och därutöver en unik upplevelse. För att få dina ögon att tindra utlovas även "innovativa onlinefunktioner", och en expansiv DLC-planering.

Spelet väntas ut någon gång nästa år - till icke tillkännagivna format. De utvecklar helt enkelt som bara den, och håll ögonen på FZ för mer information.

Härligt Simbin. Finns inget bättre racingspel på marknaden än GTR 2 så en trea är högst välkommet. 02/04 Ja tack! Ny motor och en grymt bra hantering för de som sysslar med simracing. 02/04 Får sparka lite på kusinen att dom ska köra med en ny motor(gärna en V12, ha ha", han är programmerare för SimBin. Grafiken är inte allt, men de är trots allt 2010. 01/04 Äntligen! Racingsimulatorerna på PC börjar se väldigt väldigt daterade ut i jämförelse med Forza och Gran Turismo. Känslan i SimBins titlar är guld men det märks att dom har ett par för många år på nacken. Då vill jag bara ha ett nytt Richard Burns Rall... 01/04 Hoppas de byter grafikmotor för en gångs skull. 01/04 Hoppas verkligen de bygger det för PC först och sen utvecklar konsolversioner av den. Inte tvärtom. GTR3 vore inte fel. Inget spel har varit så bra sen GTR2. 01/04 Gillar Simbin skarpt och få kan ens tävla mot dom på bilsidan, så länge dom inte använder sig av något drakonisk DRM eller dlc som borde ingått i spelet från början blir det nog ett köp annars blir det det helt klart inte. 01/04 Som redan sagt så måste dom komma med lite nytt den här gången, annars är dom ju ett skämt. Har blivit riktigt besviken på dom senaste... jag vill ha bättre fysik, kännsla och grafik... rubbet alltså. Och det finns spel som har dom olika bitarna bra,... 01/04 Äntligen går dem vidare från dem välgjorda men småtråkiga expansionerna! 31/03 http://www.simbin.se/games/realtimeracing.htm http://www.real-timeracing.com/frontpage.aspx Detta ser även intressant ut ifrån dem. 31/03
Skicka en rättelse