#Alan Wake har fått många av er, kära läsare, att irriterat mena på att om det inte blir en Windows-utgåva så får det vara. Om man däremot fokuserar på Xbox 360-släppet så har #Remedy Entertainment meddelat att DLC till titel kan ses som en julspecial. Det är till Edge som Remedys varumärkeschef Oskari Hakkinen förtäljt detta:

När du får Alan Wake i dina nävar, så kan du se på det som den första säsongen. Vi kommer ha en sammanfattande och glädjande avslutning, men vi lämnar en del dörrar öppna: vi har planerat för en vidare story. Och vi har tänkt kring DLC, vilket kommer verka mer som en övergång mellan första säsongen och andra säsongen, om den första delen skulle bli en framgång. Du kan tänka kring DLC:t som en julspecial, något som kommer ge dig ett annat perspektiv på det du spelat igenom i första säsongen.

Den 21 maj väntas titeln ut - som bekant exklusivt till Xbox 360. Tidigare i månaden åkte vi hela vägen till Finland för att prova på spelet, vilket ledde till en härlig förhandstitt.

Ni ska nog se att folk planerar DLC's riktigt tidigt i deras produktion av spelet... http://www.gametrailers.com/episode/bonusround/403?ch=4 Bioware: "Det planeras redan i prototype stadiet av spelet" 05/04 Jag har ingenting emot själva idén av DLC, men så länge de tar oerhörda mängder pengar för lite spel så kan de ju skyffla upp det där solen inte skiner tycker jag. 05/04 Ännu mera DLC, för att de ska få ut produkten så fort som möjligt (?) och sedan håva in mer. Ser det inte som en "gåva"... 05/04 Jo jo, men vet du varför det har tagit sådan tid? Först utvecklade dom spelet, sen avvecklade dom det då dom insåg att en free roam Alan Wake inte skulle fungera. Och så började dom på ny kula med ett mera linjärt Alan Wake (helt rätt imo) som låter dom... 05/04 Tanken med DLC var väl tänkt att de skulle göra spelen billigare? Visst förlänga är ju ochså kul men de beror på med hur mycket de förlänger. 04/04 Ska nog vänta och se om det kommer en GOTY edition med allt material inkluderat... 04/04 Värst vad folk är negativa, vissa tycks verkligen längta efter att system med 1 expansion/spel/år, som max. Vi som gillar spel har inget emot att det släpps mer material oavsett namn. Vill man inte ha det så köper man det ej, enkelt. Senast jag kollade... 04/04 Spel blir inte billigare att göra och kraven blir större. Folk väljer ju därför så klart att dra ner på speltiden. personligen skulle inte jag vilja spela sp kampanj i Mw2 på 40 h -_-... 04/04 philster: De senaste 30 åren har man fått ett komplett spel för de 500kr+ man lagt ut. Nu får man antingen ett okomplett spel eller 10 timmar speltid ala' mw2. Så dåligt. 04/04 Förstår inte varför alla säger halva spelet. Han säger ju att det är som en julspecial. Jag har aldrig sett en julspecial som innehåller innehållet av en halvsäsong? Att gå på bio och se hälften eller en 1/3 av filmen har väl hänt? Matrix eller LOTR är... 04/04
Skicka en rättelse