I en CVG-nyhet säger #THQ-chefen Danny Bilson att utgivaren saknar en spelstudio av samma kaliber som #Activisions #Infinity Ward - utvecklaren bakom de våldsamt populära #Modern Warfare-spelen.

Jag har inget Infinity Ward ännu. Volition är mitt flaggskepp, det är min mest erfarna och mogna studio. Volition är grymma men då jag får någon [en studio] som kan sälja 10 miljoner exemplar så får jag mitt Infinity Ward.

Bilson säger också att #Vigil Studios är väldigt viktiga för företaget, och att han var nöjd med spelhusets första spel #Darksiders. Tror du någon av THQ:s företag har potentialen att bli nästa Infinity Ward?

Infinity Wards suger ju fan hästkuk. MW2 är ett jävla skämt till PC. Inga dedicated servers, ingen PunkBuster. Finns ju fuskande P12:or i varje game och majoriteten av spelen laggar det med i. Metascore på Steam är 85. Multiplayer delen förtjänar nog... 06/04 Tja, alla kan inte vara geni, de får nog hitta på något eget... 06/04 fasen relic borde ju vara en fin kassako? :) Om dem drog tummen ur röven o gjorde ett homeworld 3 i next gen grafik o inte ändrade för mkt i gameplayet så skulle det lätt bli köp :) 05/04 Gör dom säkert, men då Battlefield serien i alla fall tillför något till FPS genren så tänker jag inte klaga på att utvecklingen går fortare! 05/04 Nja, beror nog på vilken häst man håller på. Min poäng är väl snarare att EA mjölkar Battlefield-serien lika mycket som Activision mjölkar Call of Duty. 05/04 Skulle jag verkligen inte säga. Skillnaden är att varje Battlefield har gjort något för inte bara franchisen, utan hela FPS genren medan varje CoD spel har varit en kopia av något innan. 05/04 ...men samtidigt så ligger sims bland de 5 mest sålda spelen någonsin. 05/04 Fast Maxis har varit rätt så tysta. The Sims 3 var ganska osynligt IMO och Spore var rätt så fail. BioWare kan mycket väl vara "EA:s Infinaty Ward", det tänkte jag inte på :P Dock känns Battlefield-serien lika mjölkad som Call of Duty vilket gör Dice... 05/04 Skulle nog våga påstå att BioWare är EA:s :) edit: eller Maxis (som nu inte heter det längre) med titlar som The Sims 05/04 Mjo, THQ:s "Infinaty Ward" skulle väl vara Relic tycker jag. EA:s är nog Dice och Ubisofts är väl antingen Red Storm eller de själva. Sega har Creative Assembly och möjligtvis Sonic Team, även om det sistnämnda inte har gjort så väl det senaste decennie... 05/04
Skicka en rättelse