#Microsoft belönar alla som köpte #Call of Duty: Modern Warfare 2-DLC-paketet Stimulus Package med sju dagars gratis Xbox Live-användande. Om du köpte det samma dag som paketet släpptes, vill säga. Kanske kan det ha att göra med alla problemen som omgärdade tillägget under de första dagarna, eller kanske kan det ha att göra med att folk tycker det är gredelindyrt. Microsoft hävdar i alla fall att de bara gjorde det för att vara snälla, och för att de ville "ge något tillbaka".

För att tacka er alla för er lojalitet till Xbox Live och för att ni köpte Modern Warfare 2 Stimulus Package dag ett, så kommer vi förlänga ert guldmedlemskap med ytterligare 7 dagars adrenalinpumpande action med era vänner på Live.

Inom de närmaste veckorna lär berörda konton uppdateras med sju dagars gratislirande.

okey gubben jag ska förklara för dig vad som är bättre på Xbox Live än PSN. 1. Arkad spelutbudet 2. Dem har Rea på 2 månader gamla spel hela tiden som brukar ligga på 50%. 3. När ex MW2 släpptes så laggade man sönder på PSN..det var t.o.m artikel om det... 07/04 Men som sagt, kan ni som säger att Live är så mycket bättre utveckla det lite grann? Det enda som jag ser är bättre på Live är att man kan prata med varandra utanför spel. 07/04 Folk kan betala för MMO i 120 kronor månaden men inte Xbox live för 399 kronor på ett år för att få tillgång till den bästa onlinetjänsten just nu. Dom som klagar sitter självklart på PC/Ps3 och har inget att säga. Sedan sitter det 20 miljoner aktiva... 07/04 Många, eller en majoritet eller så.. säger att på PSN så kan det lagga osv. Men jag har dock inte fått en sån upplevelse... och när folk säger såhär så betyder det ju inte heller att Xbox Live aldrig laggar, kan mycket väl hända där också. Jag har sluta... 07/04 JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG INTE KÖPTE MW2! (caps off) Har du lust att utveckla det? På vilka punkter är Xbox live bättre än PSN? Jag vet att många försöker intala sig det eftersom dom betalar för det, men jag är väldigt osäker själv (spelar på xbox live hos... 06/04 Alla som spelar vet att det är skillnad på lives kvalité och PSN, på samma sätt som att ett par noname-skor som är svinbilliga inte håller samma kvalité som adidas. Man får det man betalar för, men båda tjänsterna duger iaf till att spela med ;) OnT:... 06/04 det e så jävla dåligt av microsoft att dom tar betalt av folk för att kunna spela online, tacka fan för att man lirar PS3 istället! 06/04 Förstår att du är upprörd, men så länge ni (konsumenter) handlar DLC till vansinnespriser så kommer dessvärre galenskaperna fortsätta. 06/04 Jag är så upprörd!!! Mitt tips är till alla som inte köpt detta o även till ps3-ägare som kommer fundera på att köpa det i framtiden är att tänka en gång till... jag ångrar mig iaf. Det känns som ett hån att få en gratis live-vecka när man betalar live... 06/04 Billig undanflykt. 06/04
Skicka en rättelse