#Sony meddelar att deras barnvänliga #Free Realms nu överstiger 10 miljoner registrerade spelare. Och denna siffra är nådd fastän spelet inte ens funnits ute ett år än - den 28 april firas ettårsdagen. I ett pressmeddelande är såklart Sony Online Entertainment-chefen John Smedley både nöjd och glad.

Att nå 10 miljoner registrerade spelare strax innan Free Realms första födelsedag är en otroligt glädjande händelse för SOE [Sony Online Entertainment] och vår passionerade online-community. Miljontals spelare har bekräftat att den genren vi var pionjärer i för 11 år sedan med första Everquest fortsätter utvecklas och utvidgas för att inkludera nya gameplay-stilar som når ut till en ännu större publik än någonsin tidigare.

Under slutet av april, i samband med ettårsdagen, kommer födelsedagsfirandet braka loss med olika events, tävlingar och andra nyheter för att fira att 0 blir 1.

Finns väl ingen anledning att lovorda spel som man inte tycker om. 07/04 är väl kul att det går bra för spelet och dom som utvecklat det klart mer intressant en många crap lir som är gratis/micro 07/04 Båda spelen kom en bra tid innan Free Realms 2009, Runescape 2001, Tibia 1997. I alla fall så verkar Free Realms vara för de yngre mmorpg spelarna. 06/04 Jäklar vad alla ska vara så jäkla negativa. För fasiken vad man blir trött på surnissar som er. Om det hade varit ett spel ni alla älskat och dyrkat hade ni sagt"vad bra, väl värt det" och andra lovord. 06/04 okej trodde det var ett vanligt mmo som man köper i affär/online och sen spelar sig less på, my bad och ber om ursäkt :) 06/04 Jag tycker att detta spelet är rätt så nice, det har väldigt många saker man kan göra, väldigt många olika "skills" man kan utveckla. Spelade detta spel i ungefär en månad men det var lite för barnsligt imo... Pang pang spel och lite mer skräckspel är... 06/04 Free Realms? What? Ett spel jag aldrig någonsin hört talas om med 10 miljoner spelare? Fantastiskt. 06/04 Nej, det kan man inte säga. Ett "vanligt" spel köper du i affären och därmed har du bidragit till att stötta företaget. Spel som är gratis och istället beror av mikrotransaktioner kan ha många användare utan att nödvändigtvis vara lönsamma. 06/04 Det visar väl ungefär hur många som köpt och prövat spelet. Med andra ord är det inte annorlunda från när siffror för "vanliga" spel publiceras, det visar hur många som köpt det men inte hur många som spelar ut det/spelar det fortfarande. 06/04 Säger ju inte speciellt mycket ... 06/04
Skicka en rättelse