Windows-versionen av actionröjaren #Red Faction: Guerrilla har har uppdaterats. Den nya patchen är den andra i ordningen och bland det viktigaste på ändringslistan (se nedan) är att en bugg med tempot under Windows 7/Vista har åtgärdats.

För att få hem patchen loggar du in på ditt Games for Windows Live-konto, varpå den ska plockas hem automatiskt. Om så inte sker styr du webbläsaren hit, läser instruktionerna och plockar hem rätt version manuellt.

Klicka för mer information

* DirectX 9 or 10 selection will now be available using the "-nod3d10" launcher parameter.
* Fine Aim can now be toggled at any time except for sprinting.
* An option for "V-Sync" will be added to the "Options" menu.
* Fixed an issue with weapon selection sticking.
* Fixed Siege and Damage Control target indicators so they will now stay in their proper positions within 16:10 resolutions.
* Fixed an error in the resolution list where previously only 16 resolutions could be shown at once.
* Fixed an error where an "Enter" hint was being displayed during auto-saving.
* Windows 7 / Vista speed-up issue has been corrected.
* Launcher will now default to "Normal" priority instead of "Above Normal".
* Turret sensitivity has been tweaked to feel more natural.

Tack till UnorthodoxXx för detta #nyhetstips!
Var väl på tiden. Speciellt med prioteringsproblemet. 08/04 De skulle gått mer till sina rötter och gjort ett riktigt grymt FPS som det första spelet det var äg, och sätt er inte och gör en grafikmotor som är seg när det finns grymma att köpa. visseligen dyra men om det gör spelet snuskigt snyggt direkt så varfö... 08/04 Jag hade nog kört 360-versionen ja, såvida du inte har en väldigt kraftig dator. Så är väl kanske inte styrningen den bästa hellr, men har inte stört mig på den så mkt som den stundtals rätt låga fps:n. Övriga problem som ljud och konstigt snabbspelgång... 08/04 Har tänkt köpa Guerrilla när priset sjunker men det verkar som att jag bör köpa till 360 och undvika PC-versionen efter att ha läst dessa inlägg. Ama rite? 08/04 Antar att ljudproblemen inte är fixade? :/ 08/04 Har du tittat något i spelets officiella forum? Du hittar deras troubleshooting-forum här (http://community.redfaction.com/forums/red-faction-guerrilla/troubleshooting) där det diskuteras rätt mycket. Finns bla en 18 sidor stor tråd som diskuterar den... 07/04 Spelet funkar för mig, men med den här patchen så har jag fått problem med spelet om jag har crossfire på med mina två ati kort? Grafiken blinkar (flashar) hela tiden, om jag stänger av AI (=ingen crossfire) så funkar allt som sagt men till sämre presta... 07/04 Har de fixat 1 sec+ delayen vid styrning med Mus? testade spelet men kan ju säga att det var den sämsta o mest horribla upplevelse jag någonsin haft. 07/04 Älskade Red Faction. :D Grymt roligt spel. 07/04 Tack! Äntligen en fix till speedup skräpet. Har stört mig på det enormt. Likaså turret sensitivityn. 07/04
Skicka en rättelse