En av vinterns största snackisar var hur Windows-versionen av #Call of Duty: Modern Warfare 2:s flerspelarläge fungerade. Multiplayer körs utan dedikerade servrar, vilket rörde upp en hel del känslor. Om du ännu inte testat det får du i helgen chansen att göra så - gratis.

Via Steam meddelas att flerspelardelen av #Infinity Wards senaste kan liras utan kostnad från och med fredag svensk tid. Om det kliar i avtryckarfingret plockar du hem klienten redan nu så att du är redo när startskottet går. Vilket om vi räknat rätt är klockan 1 på fredagnatten (klockan 16 amerikansk västkusttid, nio timmar efter oss).

[video=4027]

Jag såg inga fuskare under helgen, det var kul att se låg-levels irra runt på kartorna. :) "hahahahaha nu är dom allt desperata!!! hahahahah " Antar att du fällde samma kommentarer när TF2 hade gratishelg.... båda gångerna? Oh nej just det, jag glömde... 12/04 Skönt att denna gratishelg är över, har bara varit en massa öststatsfuskare inne på varenda public-server pga att det varit just gratis... 12/04 hahahahaha nu är dom allt desperata!!! hahahahah 11/04 F*n att man var sjuk i helgen. Annars hade det blivit lira av utav. :D 11/04 En annan sak som slog mig efter att ha kört bfbc2 och sen provat cod6 igen är ljudet. Det är liksom ganska så platt jämfört med bfbc2. Sen så är grafiken lite halvkass i cod6. Iofs. så är det ett ganska så lättdrivet spel. Man kan maxxa grafiken utan... 11/04 Nämn ett online FPS spel som inte är samma sak om och om igen? För då vill jag gärna testa det. 11/04 Är det någon skillnad på fusk i spelet mellan pc-versionen och konsolversionerna? 09/04 Jag tycker ryssarna är värre vad gäller allt. Otrevliga, gnälliga, fuskar ofta och förstår inte engelska... =) Och bara det här med att man som svensk så ofta hamnar på ryska hosts med usel ping är ju märkligt. Så svårt kan det väl inte vara att priorit... 09/04 Imponerande hur spelet kan käka upp nästan allt mitt 4gig ram. Hur i jösse namn är det möjligt? Annars var det sig likt spelet. Har det till 360 och det är samma problem med serverar och allt vad det strulet innebär. Lost connection, packet overflow osv... 09/04 Betala mig så kanske jag kan spela lite. 09/04
Skicka en rättelse