#Infinity Wards beslut att inte släppa dedikerade servrar till pc-versionen av #Modern Warfare 2 har fått pc-spelarna att fullständigt explodera. Möjligen kan ett par sekundmeter av protestorkanen byta vindriktning och kasta sig över #Id Software istället - kodsnillet John Carmack förklarar att #Rage kanske inte kommer använda dedikerade servrar.

Ingenting är skrivet i sten än, förklarar han, men i nuläget ser det ut som att de kommer förlita sig på en annan sorts lösning för onlinespelande.

Rage är Id Softwares första helt nya titel #sedan 1996. Det utvecklas till pc, Xbox 360, Playstation 3 och Mac. Det släpps när det är klart.

[video=3540]

Så ett företag som släpper ett spel till flera plattformar har inte koll på hur mycket som säljs till olika plattformar? Har de inte koll på sin egen ekonomi? 09/11 Bra sagt. 09/11 Problemet är ju att man inte vet hur mycket PC spel som faktiskt säljs eftersom undersökningarna aldrig räknar med t.ex. steam och direkt2drive. Det gör ju att hälften av allt som säljs till PC faller bort när de ska vad som säljer bäst. 08/11 Visste inte ens att multiplay skulle finnas. 08/11 Hej, verkligheten. Vad händer? Med det avklarat: Tybalt satte fingret på problemet till stor del. Det mainstreamen vill ha, det är det som publiceras. Mainstreamen är dock konsollanvändare, och konsollen har otillräcklig hårdvara, vilket drastiskt begrä... 07/11 Ja, profit är och har varit meningen med att publicera spel. Problemet nu är att kvalité inte säljer lika bra som tidigare. Beror på att fler spelar spel och majoriteten väljer att köpa en lägre kvalité pga att hårdvaran är billigare. 07/11 Nej, det gjorde den inte. Vakna upp och säg hej till verkligheten, vetja! 07/11 Det finns inget konstigt i det, det tråkiga är att spelen aldrig kan nå sin riktiga potential. Profit före kvalité är mottot hos spelutvecklare/utgivare 2009, för ett par år sedan såg bilden annorlunda ut. 07/11 Ja, det var ju... tråkigt. Ät bacon och drick öl med dig :) 06/11 Håller med dig om det du säger, klart man inte kan tycka om det. Är lika emot uppladdningsbara livmätare och annan fördummning som ni PC-spelare. Men jag tycker inte man ska förvånas över deras beteende. Sen kommer det ju alltid finnas någon som vägrar... 06/11
Skicka en rättelse