I ett pressmeddelande som gick ut till utvalda spelmedier imorse, däribland FZ, berättar representanter från #Blizzard Entertainment att de inlett förberedelserna inför betatestet av nästa #World of Warcraft-expansion #Cataclysm. Inget specifikt datum nämndes men intresserad press ombads i brevet att omgående skriva upp sig på en särskild lista för att säkra en plats i betan.

Det dröjer med största sannolikhet innan betan kör igång för allmänheten, så ta det för vad det är: ett litet livstecken från ett av de mest efterlängtade PC-spelen i år.

Trodde Elite var när du tror att du är bättre än alla andra. TBC var fyllt av dom och det gjorde som jag sa att man satt utanför karazhan i blått skitgear. Jag tycker emblems var ett bra tillägg för det fick casual spelarna en chans att göra progress... 10/04 Klockrent!8) 09/04 Fan va wow börjar bli uttjatat jag slutade spela efter att jag spelat på TBC ett tag. Sen blev det tråkigt och segt. Fanns inge roligt med wow längre, grafiken var kass och man ville gå vidare. 09/04 Ja. 09/04 Hoppas detta räddar wotlk, som sög, rakt igenom... 09/04 Kan dom bara få till ett spel som liknar vanilla wow så kommer jag nog börja lira igen. Tycker det blev alldeles för lätt att skaffa gear och har utvecklats till ett rent nötar-spel. Tillbaks med fettiga raids och utmanande bossar! :D 09/04 Det hade knappast något med elitistiskt beteende att göra. Det var realistiskt och en väldigt dålig design av Blizzard där utrustningen från förra instansen behövdes för att göra nästa. Det är fixat med heroic emblems som uppgraderas vid varje ny conten... 09/04 Jag spelade WoW i ett par år, men tröttnade sedan. Men det är fortfarande ett bra mmo, bara inte nånting för mig. Väntar på en Warhammer Online expansion istället. 09/04 Jag tycker inte att WoW i sig är ett dåligt spel men efter 5 år så har man liksom tappat gnistan, där på slutet så hoppade man ju bara omkring och chattade mest. Wow enligt mig är enbart kul om du lägger ner kopiöst mycket tid på det... Tid som jag inte... 09/04 Du tänker på GearScore och det är faktiskt en ganska bra addon. Du slipper gå runt och inspecta folk utan du kollar bara på deras poäng. Har man 5k+ så vet man att folk har spelat ett tag. Har du däremot typ 3-4k så är du en alt eller en person som prec... 09/04
Skicka en rättelse