Nu är sista mainstreamspiken i poprock-undret Kents indiekista slagen. #Sony meddelar idag att gruppen blir nästa att få ett helt Singstar-spel tillägnat sig. Och det är en gedigen låtlista med gamla örhängen som 747 och Kräm (så nära får ingen gå), varvat med mer samtida folkhemsflörtar som Palace & Main och Hjärta.

Varför Kents genom tiderna bästa låt, Mannen i den vita hatten (16 år senare) inte finns med på listan förtäljer inte pressmeddelandet. Kanske kommer den som en exklusiv DLC efter premiären den 28 maj.

Preliminära låtlistor:

Klicka för mer information

Playstation 3
747
Chans
Columbus
Den Döda Vinkeln
Det Finns Inga Ord
Dom Andra
Dom Som Försvann
Ensamheten
Frank
Generation Ex
Hjärta
Ingenting
Kärleken Väntar
Kräm (så nära får ingen gå)
Max 500
Musik Non Stop
När Det Blåser På Månen
Om Du Var Här
Palace & Main
Svarta Linjer
Taxmannen
Töntarna
Vals För Satan (Din Vän Pessimisten)
VinterNoll2
Vy från ett luftslott (Punks Jump Up Remix)
+ Exklusivt videomaterial från Bowery Hotel, New York.
+ Unikt XMB-tema till PlayStation 3.

Klicka för mer information

Playstation 2
747
Chans
Columbus
Den Döda Vinkeln
Dom Andra
Dom Som Försvann
Frank
Generation Ex
Hjärta
Ingenting
Kärleken Väntar
Kräm (så nära får ingen gå)
Max 500
Musik Non Stop
När Det Blåser På Månen
Om Du Var Här
Palace & Main
Töntarna
VinterNoll2
Vy från ett luftslott (Punks Jump Up Remix)

Kent är ju det bästa Sverige har i musik enligt min mening. Synd att deras försök på engelska inte nådde fram så fler fick höra. Det är i grunden musik av världsklass bara rent instrumentalt. 09/04 Jag tror att den enda anledningen att MIDVH inte är med är för att den aldrig (av någon outgrundlig anledning) släpptes som singel. De har iofs lagt med två andra låtar som inte blivit singlar men de är å andra sidan från nya skivan så de vill väl pusha... 09/04 Tycker galet sjukt om alla grannar som kommer att behöva stå ut med nattliga Jocke berg-ylanden från hugande entusiaster på efterfest. Med det sagt kommer jag att yla värst av alla. Om dyyyyyyyyyy var här! 09/04 I think I just puked a bit in my mouth. 09/04 En och annan enstaka Kent-låt funkar ju. Men en hel partykväll med Singstar som slutar med att alla stordeppar och börjar skära i sina handleder av all den melankoliska musiken? Njä... ^^ 09/04 Detta kommer jag köpa ASAP! Älskar kent! Singstar får också en update snart så man kan battla online! Det kommer bli kul! 09/04 Helt rätt Kent! Hade jag gillat SingStar så hade jag definitivt skaffat detta :) 08/04 Mannen i den vita hatten (16 år senare), är utan tvekan något av det bästa som ett Svenskt band producerat. Den texten ger mig rysningar varje gång jag hör den. Ska tilläggas att jag är ett stort fan av tung metall. Men även vi hårda killar har känslor.... 08/04 UNDERBART! :D Lätt att jag kommer köpa detta till mitt gamla PS2:a. Kent är mitt favoritband (ja, allvarligt). 08/04 Instämmer! Medan många skriker "sellouts!" igen så tycker att det är ballt att de inser hur man säljer musik idag och ger fanservice. 08/04
Skicka en rättelse