Som vi kunde rapportera igår är det första DLC-paketet till #Modern Warfare 2 omåttligt populärt. The Stimulus Package släpptes 30 mars till Xbox 360 och idag möts vi av nyheten att även PC- och PS3-spelare snart får ta del av de nya multiplayerkartorna. Det är Infinity Wards kreativa strateg Robert Bowling som via sin Twitter meddelar att det nedladdningsbara innehållet släpps 4 maj till PC respektive 5 maj till Playstation 3.

I skrivande stund saknar vi exakta prisuppgifter men om Activision följer gängse modell bör The Stimulus Package hamna på mellan 100 och 150 svenska kronor.

Vem fan skaffar det här iaf? Cod4 FTW! 11/04 Efter att jag lirat Modern Warfare 1 för första gången så var jag fast jag började med att tanka ner det och lira på crackade servrar vilket man kan anse som fusk o fult men man fick ett bra känn på hur spelet var spelade ett tag sen gick jag och förska... 11/04 tru dat. vid närmare eftertanke så är det ju värre att bli "rapead" av en AI helikopter. Angående grejen med att favorisera servrar btw, jag menade att jag inte KAN favorisera servrar, jag vet hur man gör men det är bara en snurrande liten grej som det... 10/04 Ja, framtiden ser inte speciellt ljus ut just nu. Hade Activison försökt samma sak för 7-10 år sedan hade de blivit helt utskrattade. Sedan betalnings-DLC introducerades för konsoler har konsumenterna låtit ribban sänkas gång på gång, och vi betalar mer... 09/04 Tycker att spelet blekna efter man börja spela bf bad company. Hade dom skippat Iwnet så kanske man hade fortsatt spela 09/04 Det sjuka är ju att folk kommer betala. Just watch it... :| 09/04 cod 3 , det första call of duty spelet som inte släpptes till pc , utvecklades av treyarch. så vet inte om de ska kallas pc äskare precis. sålänge nästa cod har samma features som cod 2/4 jag tänker dedicated servers osv , så är det väll spelbart iaf. 09/04 testat mw2 nu, men jag blev inte imponerad.. massor som fuskar, man kan inte göra något åt det, för att servrarna inte e dedikerade, tyvärr inget köp att rekommendera! jag stannar hos DICE och Battlefield Bad Company2... då jag vet BFBC2 slår CoD MW2... 09/04 laggar aldrig för mig. 09/04 Ctrl Laggar det så får du klaga på att de kör serverlöst system där användare blir server och den med sämst uppkoppling drar ner alla andra i skiten. Ja just det och så ska man själv bli drabbad när man sitter med 100/10 uppkoppling? därför är det just... 09/04
Skicka en rättelse