#Nintendo och #Capcom avslöjar att kommande #Monster Hunter Tri kommer ha stöd för unika event- och arena-uppdrag via spelets onlinedel, och att dessa blir tidsbegränsade. Genom att klara de olika online-uppdragen belönas spelarna med sällsynta föremål, vapen och utrustning som kommer gå att använda i spelets vanliga kampanj- eller multiplayer-läge. De tidsspecifika händelserna rullar på efter ett bestämt schema, vilket innebär att du inte missar en händelse för alltid om du inte kan delta just den aktuella dagen.

De olika uppdragstyperna kallas för Event Quest, Gigantic Monster Quest och Arena Quests. Mer om dessa i PR-rutan nedan.

Klicka för mer information

Event Quests

Upp till fyra spelare kan slå sig samman online för att klara eventuppdrag. Eventuppdragen erbjuder en rad nya utmaningar och monster med varierande svårighetsgrad. Aspirerande jägare måste ha tillräckligt hög "hunter rank" för att delta i dessa uppdrag, annars får de bygga upp sin karaktär genom att jaga monster i antingen enspelarläget eller i vanliga multiplayer online, och sedan ta nästa chans att delta då den dyker upp. Specialföremål, som till exempel tre vapen som är designade av Capcoms community-medlemmar, kan bara erövras genom att delta i eventuppdrag.

Gigantic Monster Quests

Gigantic Monster Quests, särskilda eventuppdrag, finns bara tillgängliga en dag åt gången. Spelare ställs mot den sällsynta och tuffa Jhen Mohran då spelarna befinner sig på ett skepp. Kanoner måste avfyras mot det jättelika monstret för att det ska komma närmare, och i närstrid är det sedan de egentillverkade vapnen som gäller.

Arena Quests

Arenauppdrag är för två spelare som kämpar mot enskilda monster i särskilda arenor. Jägare arbetar tillsammans för att dräpa de massiva bestarna på antingen traditionellt eller tidsbegränsat sätt. Ju snabbare uppdraget slutförs, desto mer värdefull belöning väntar!

Andra nyheter i Monster Hunter Tri är att spelarna för första gången kommer få möjligheten att jaga monster även under vattenytan, bland monster som rör sig både på land och i havsdjupen. Den 23 april är det premiärdags, exklusivt för Wii. Tills dess tar du en titt på den senaste filmen.

[video=4700]

Skicka en rättelse