#Blizzard Entertainment räds inga metoder för att tjäna en extra slant på ditt #World of Warcraft-beroende. Idag utvidgar de den befintliga onlinetjänsten Pet Store genom att lägga ut en rad nya djur till försäljning.

I Pet Store har spelare tidigare enbart kunnat köpa fysiska gosedjur som i sin tur bundlats med digitala motsvarigheter. Från och med idag är det dock möjligt att pröjsa en lite mindre peng för ett djur som bara existerar ingame. I det nya stallet finns än så länge tre husdjur, för spelare att skryta med i Dalarans trade-chatt, medan det bevingade Celestial-städet faktiskt går att rida på. 100 respektive 200 kronor vill utvecklarna ha för dessa.

Blizzard har tagit betalt för olika spelrelaterade tjänster förut - men då har det handlat om just tjänster - som serverbyten och liknande. Det är förmodligen bara en tidsfråga innan Blizzard lanserar någonting i stil med Cryptic Store, gissar vi.

Tycker det är ganska klockrent att alla dessa mount- & pet-galna puckon får punga ut med lite cash, smart sätt att tjäna pengar på dessa människor. Varför inte? 18/04 Jag tror vi kan enkelt peka ut influensen. Behöver bara följa det här spåret av grönt och.. http://www.joystickdivision.com/bobby-kotick-money-bags.jpg (http://www.joystickdivision.com/bobby-kotick-money-bags.jpg) Oh... 16/04 Lil'XT var nog Blizzards största misstag. Den kommer med typ ljud "I Think It's Broken!".. Skit störande. Alla spammar det och allt låter som ett mentalhem.. Köpte för övrigt en Celestial Steed. Gratis mount till alla sina framtida karaktärer för 200... 16/04 For Pony!. 16/04 Gillar det inget vidare men är "ok" med att det är bara saker som inte gör en bättre i spelet. Men är väl bara en tidsfråga innan man kan köpa "riktiga" items. 16/04 Helt otroligt att de sålde i runda slängar 100.000 celestial mounts på 4 timmar. Trodde inte att det skulle vara så många som var villiga att beta ett sådant pris, men tydligen hade jag fel. Folk kan ju knappast klandra Blizzard för att sälja mounts och... 16/04 Blizzard har alltid varit galet pengakåta, de var t.ex. först (av AAA-devs eller publishers) med att verkligen exploita sina varumärket med leksaker, kort, etc. 16/04 Lite väl dyrt för ett in-game mount får jag säga, men det verkar som om ändamålet skall vara att skänka en viss del av pengarna de får in för detta. Tycker det är roligt att Blizzard fortsätter att överraska oss med trevligheter. 16/04 rolf 16/04 vart kostar Sc2 600kr ? sist jag kollade kostade pc utgåvan 429kr samt 999kr för collectors 16/04
Skicka en rättelse