#Day 1 Studios #Fear 3 tillkännagavs nyligen till Windows, Playstation 3 och Xbox 360 tillsammans med en första trailer. Nu har mer information dykt upp via Game Informer. Angående det kooperativa läget som vart känt sen tidigare meddelas det (via IGN (spoilervarning)) att du kommer kunna spela som huvudkaraktären Point Man, eller som hans motståndare tillika bror Paxton Fettel. Den som tar sig an rollen som Fettel kommer antingen kunna hjälpa Point Man, eller på något sätt frånträda hans sida och köra sitt eget race, på något annat sätt.

Som Fettel kommer du få tillgång till en hel del psykologiska krafter, som att skicka iväg mentala chockvågor eller att ta över diverse fiender i spelet, medan Point Man är den vanilla-soldat som gör det soldater gör bäst. Skjuter på saker, samtidigt som han följer trenden att ta skydd bakom lite vad som helst.

Day 1 Studios var imponerade av #Left 4 Deads regissörssystem - där förändringar på spelplanen skedde vad som föreföll slumpmässigt men som leddes av en mäktig artificiell intelligens bakom kulisserna. Exakt hur något liknande kommer implementeras är oklart, men något blir det.

Låter förbaskat spännande på papper. Tänker mig att fettel tar över en klonsoldat och försöker peppra ner Point man med begränsade medel men kan även utsättas för slowmo som alla andra och därav är bara ett litet motstånd, men ändå, med mänsklig kogniti... 16/04 De va som fan 16/04 Tror att det här upplägget kommer skrotas! Brukar ju bli så.. om inte annat blir det absolut inte så fritt som jag tkte det lät! 16/04 Ah, du är helt korrekt. Mindes fel. Men tja, chanserna i den helikoptern är inte goda, om vi säger så :) Jo, men ingen av expansionerna till FEAR är "godkänd" story. De utvecklades av en tredje part. Monolith sa själva att de inte räknas och att FEAR-st... 16/04 Eh? Var det inte han man spelade som i Extraction Point-tillägget? Hade för mig att man började i en helikopterkrasch. 16/04 SPOILER Man såg ju aldrig att helikoptern kraschade, bara att Alma kom på besök :P 16/04 Nice 16/04 Aldrig varit någon riktig fan av FEAR. Det spelet har för svårt att bestämma sig om det ska vara ett actionspel eller skräckspel och hamnar någonstans i mitten. Man har för mycket vapen för att det ska vara läskigt, men så avbryts allt hjärndött skjutan... 16/04 Hoppas detta blir bra. FEAR 1 är ett av mina absoluta favoritspel, med nästan pitch-perfect stämning och gameplay. FEAR 2 var inte lika bra, tyvärr, men fortfarande ett rätt kul spel med mer än dugligt gunplay. Om de kan ta det som gjorde ettan bra, och... 16/04 Låter väldigt intressant! 16/04
Skicka en rättelse