På söndag kommer onlineactionspelet #APB betatestas av europeiska gamers. Ett begränsat antal nycklar delas ut av Fileplanet och för att vara med och slåss om nycklarna räcker det med ett gratismedlemskap hos sajten. Testningen pågår klockan 18 till 22 svensk tid. Om du vill vara med ramlar du över och paxar en nyckel snarast.

APB är ett lagbaserat onlinespel där bovar och poliser brakar samman i en nutida stad. För designen står David Jones, en man med spel och företag som #GTA, #Lemmings, #Rockstar North och #DMA Design på samvetet. Spelet beskrivs ibland som ett MMO-GTA och det har varit under utveckling i åtminstone fem års tid. Vi har inget konkret releasedatum, men mycket tyder på att det inte ska dröja alltför länge.

tycker det är skit bra när de inte ska ha månadskostnad :D 19/04 Underbart spel, ett modernt tjuv och polis helt enkelt där det enda som räknas är din egna skill och inte hur mycket tid du väljer att lägga ned som i wow t.ex., enkelt att hamna i grupper om fem-sex spelare mot ett gäng enforcers/criminals där alla kör... 19/04 Klart nu, såhär 48min efter ständning... Suck, well hoppas ni andra hade kul.. Posta gärna hur betan var... 18/04 Såg inte detta förän nu och downloadern är ju under all kritik, 100/100 lina och det ska ta 330 min! Går inte att se speed, dock gick det visst att resuma efter de hängt sig som nån nämde inte gick.. Bara att hålla tummen man hinner testa lite.. 18/04 Ganska enformigt. Löl. Sprang döda sprang.. så var det för mig då jag testade detta för några veckor sen. 18/04 Har varit med i betan i flera månader, men just upplägget att man bara har fått spela 2 timmar åt gången, runt 1 gång i veckan/varannan vecka har varit totalt värdelöst! Har under mina säkerligen 4-5 månader som "betatestare" inte spelat en enda gång :P 18/04 Neej det är inte det att jag skriver in fel kod. Utan jag får inte ens fram en kod att skriva. 18/04 När ska folk fatta att en beta INTE är ett demo? :P Betan finns för att de som känner sig manade ska leta buggar i en ofärdig version av produkten. 17/04 Det är inte ett MMO. Dom försöker ta det som folk fastnar för i t.ex. CS och GTA4 Multiplayer och lägga till mer innehåll. CS har ju knappast roliga "uppdrag": Planta bomb, döda motståndaren, repeat. Ändå finns(fanns?) det miljoner spelare. För dom som... 17/04 Tåls väl att nämnas att det är dom som gjort Crackdown dessutom - tycker spelet ser mer Crackdownigt ut än GTAigt (och då säger jag inte att det inte ser GTAigt ut, har f.ö inte provat det själv \o/) 17/04
Skicka en rättelse