Precis som vi trodde igår, så är det nu officiellt bekräftat att moderna kultklassikern #Demon's Souls även får ett Europa-släpp. Den 25 juni är det dags för alla fans av übersvåra actionrollspel. Som plåster på såren (det tog lååång tid innan ett EU-släpp äntligen utannonserades) så får vi européer också ta del av en begränsad samlarutgåva, innehållandes bland annat soundtrack, artbook och strategi-guide.

Ni som redan importerat får hemskt gärna delge era intryck i kommentarstråden nedan, så alla andra Playstation-ägare som är sugna kan börja hajpa upp sig själva.

Så jävla gött! Jag importerade det men detta är ett givet köp hur som helst. Med allt godis som inkluderas är det svårt att låta bli hehe. =) 18/04 Jag har alltid velat köpa detta spel...men har man tålamod..har man...får se. Ser onekligen ut som att det skulle kunna vara roligt och utmanande. Kanske till och med lite skrämmande när andra människor hoppar in i ditt spel om du är online :P 18/04 jo jag hoppas. skulle dock inte skada att börja om med en ny gubbe från scratch, då jag gjort massor av misstag med den jag kör med nu. 18/04 tveksamt. men man kan alltid hoppas. 17/04 jag ska försöka sälja mitt US exemplar av demon souls och något annat spel och införskaffa den europeiska "black phantom" versionen. jag vet, de är onödigt, men jag är sjukt kär i olika collectors editions, och denna känns bara som ett måste! en snabb... 17/04 Otroligt bra spel. Mycket tråkigt att det tagit så lång tid för europalanseringen. Jag undrar hur det kommer bli med servrarna, får EU spela tillsammans med US eller blir det helt egna nya? Tråkigt om det är det senare. Tror att det riskerar att bli lit... 17/04 Känns nästan som man kommer köpa spelet _igen_ bara för samlarutgåvan. Riktigt riktigt bra spel, även om man ibland vill kasta skivan i golvet ;) 17/04 Värt varenda krona. Dålig rush det är att komma till bossar i detta spelet, för det är Inte förlåtande och vid misstag belönas du ofta med en kall och ensam grav. Därav får du adrenalin över dina små conquests som jag inte fått på länge i spel. Men, är... 17/04 Så mitt tålamod belöna mig tillslut så lätt jag köper detta spel nu d(^_^)b 17/04 Strategyguide! Åhh va mycket tid jag hade sparat om jag haft en! 16/04
Skicka en rättelse